Μεθυσμένος ένας από τους οδηγούς στο τροχαίο που έγινε στη Συγγρού

Μεθυσμένος ένας από τους οδηγούς στο τροχαίο που έγινε στη Συγγρού Facebook Twitter
1

Μεθυσμένος ήταν ο ένας από τους οδηγούς στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη συμβολή της λεωφόρου Συγγρού με την οδό Φραντζή, στην άνοδο, στο ύψος του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (Φιξ).

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, στην πρώτη μέτρηση της τροχαίας η περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα του ενός οδηγού ήταν 0,78 gr/l (γραμμάρια ανά λίτρο αίματος), ενώ στη δεύτερη 0,61 gr/l όταν το ανώτατο επιτρεπτό όριο σύμφωνα με τον ΚΟΚ είναι μόλις 0,25 gr/l.

Από το τροχαίο που σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, τραυματίστηκαν έξι άτομα.

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό, χωρίς, ωστόσο, να διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπίτι «στη σκιά» της Ακρόπολης πωλείται για 9.5 εκατομμύρια ευρώ

Ελλάδα / Σπίτι «στη σκιά» της Ακρόπολης πωλείται για 9.5 εκατομμύρια ευρώ

Η τοποθεσία του προσφέρει άμεση πρόσβαση στο σημαντικότερο μνημείο της χώρας, ενώ ταυτόχρονα παραμένει προφυλαγμένο από την έντονη τουριστική κίνηση, δημιουργώντας ένα απρόσμενα ήσυχο περιβάλλον
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια