Η Victoria's Secret σπάει το κατεστημένο του Photoshop και αφήνει τις ραγάδες του εντυπωσιακού μοντέλου της αρετουσάριστες

Η Victoria's Secret σπάει το κατεστημένο του Photoshop και αφήνει τις ραγάδες του εντυπωσιακού μοντέλου της αρετουσάριστες Facebook Twitter
2
Η Victoria's Secret σπάει το κατεστημένο του Photoshop και αφήνει τις ραγάδες του εντυπωσιακού μοντέλου της αρετουσάριστες Facebook Twitter
Φωτό.: DIMITRIOS KAMBOURIS VIA GETTY IMAGES FOR VICTORIA'S SECRET

Η Victoria's Secret μόλις κυκλοφόρησε μερικά στιγμιότυπα από το backstage της φωτογράφισης της Jasmine Tookes να φορά το διάσημο Fantasy Bra. Οι φωτογραφίες προκάλεσαν αίσθηση όχι μόνο επειδή πρωταγωνιστεί η πανέμορφη Tookes - το πρώτο μαύρο μοντέλο εδώ και μια δεκαετία που φορά το περιβόητο σουτιέν αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων- αλλά κυρίως επειδή για πρώτη φορά βλέπουμε να μην υπάρχει photoshop. Οι ραγάδες της Jasmine Tookes ξάφνιασαν ευχάριστα.

The 2016 Bright Night Fantasy Bra✨

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jasmine Tookes (@jastookes) στις


Welcome to my crib ? @voguemagazine #VSFantasyBra #VSFashionShow

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Jasmine Tookes (@jastookes) στις


Αν ρίξει κανείς μια γρήγορη ματιά στις κατά καιρούς φωτογραφίες των μοντέλων της Victoria's Secret, θα διαπιστώσει πως παρόλο που διαθέτουν από τη φύση τους εκπληκτικά σώματα, το Photoshop αποτελεί αγαπημένη τακτική της εταιρίας. Με τα πράγματα πολλές φορές να έχουν ξεφύγει εκτός ορίων και μοντέλα να εμφανίζονται με εξωγήινα γόνατα και εξαφανισμένους αφαλούς, η γνωστή μάρκα εσωρούχων έχει κατηγορηθεί πολλάκις πως προάγει ένα μη υγιές πρότυπο γυναικείου σωματότυπου.

Οπότε, μόλις κυκλοφόρησαν οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Tookes με τις ραγάδες στους γλουτούς και δη από την ίδια την εταιρία, ήταν λογικό όχι μόνο να μην περάσουν απαρατήρητες αλλά να «ανακουφίσουν» και εκατομμύρια γυναίκες εκεί έξω που χάρηκαν ιδιαίτερα με την συγκεκριμένη κίνηση. 


Στις φωτογραφίες του backstage η Jasmine παίρνει διάφορες πόζες για τις ανάγκες της φωτογράφισης του στολισμένου με διαμάντια 450 καρατίων Fantasy Bra. Με μια προσεκτική ματιά, φαίνεται πως ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός της έχει μείνει αρετουσάριστο αφού στον δεξιό γλουτό της φαίνονται καθαρά οι ραγάδες που έχει στο σώμα της.

Για την ιστορία πρόκειται για κάτι που έχει τουλάχιστον το 80% των γυναικών παγκοσμίως!

Η Victoria's Secret σπάει το κατεστημένο του Photoshop και αφήνει τις ραγάδες του εντυπωσιακού μοντέλου της αρετουσάριστες Facebook Twitter
Φωτό.: DIMITRIOS KAMBOURIS VIA GETTY IMAGES FOR VICTORIA'S SECRET
Η Victoria's Secret σπάει το κατεστημένο του Photoshop και αφήνει τις ραγάδες του εντυπωσιακού μοντέλου της αρετουσάριστες Facebook Twitter
Φωτό.: DIMITRIOS KAMBOURIS VIA GETTY IMAGES FOR VICTORIA'S SECRET

Πολλοί εικάζουν πως η απόφαση της εταιρίας να δημοσιοποιηθούν φωτογραφίες χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία συνιστά ένα πρώτο βήμα στο ότι σκέφτεται να αλλάξει αρκετά την στρατηγική της, ακολουθώντας άλλες μάρκες που έκαναν το ίδιο με το Photoshop. Για παράδειγμα η Aerie σταμάτησε να ρετουσάρει τα μοντέλα της και από τότε που το έκανε διαπίστωσε μεγάλη άνοδο στις πωλήσεις της, ενώ όταν η εταιρία American Eagle έκανε κάτι παρόμοιο το 2014 τα έσοδά της αυξήθηκαν κατά 20%. 

Το LIFO.gr επικοινώνησε με τον ελληνικής καταγωγής φωτογράφο Δημήτρη Καμπούρη που φωτογράφισε την καμπάνια και μας επιβεβαίωσε πως οι φωτογραφίες δεν έχουν περάσει από photoshop και πως είναι ακριβώς όπως τις τράβηξε ο ίδιος. Μας είπε πως η Jasmine Tookes έδειχνε υπέροχη και δεν χρειάστηκε ρετούς.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ