Θεοδωράκης προς Γεροβασίλη: «Αν ψάχνεις λεφτά για τα παιδιά και τα νοσοκομεία, απόλυσε μερικά από τα ακροδεξιά τρολ που έχεις στο γραφείο σου»

Θεοδωράκης προς Γεροβασίλη: «Αν ψάχνεις λεφτά για τα παιδιά και τα νοσοκομεία, απόλυσε μερικά από τα ακροδεξιά τρολ που έχεις στο γραφείο σου» Facebook Twitter
6

Το εξής σκληρό σχόλιο έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης για τις δηλώσεις της Ολγας Γεροβασίλη, μετά την απόφαση περί αντισυνταγματικότητας του νόμου Παππά από το ΣτΕ:

«Αν η κ.Γεροβασίλη ψάχνει λεφτά για τα παιδιά & τα νοσοκομεία, μπορεί να απολύσει μερικά από τα ακροδεξιά τρολ που έχει στο γραφείο της», έγραψε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Πολιτική / Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Μετά τα επεισόδια στο ΣΕΦ και την αναβολή του 3ου τελικού Παναθηναϊκού–Ολυμπιακού, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού προειδοποιεί για άμεση διακοπή του πρωταθλήματος σε περίπτωση επανάληψης βίας
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

6 σχόλια
Να αγιασει το στομα σου. Που τολμανε κ λενε για Μπομπολα οταν τα εξωφυλα του εθνους δεν τα βλεπουμε συνεχεια.Και που πληρωνουμε τις Ολυμπιες και τα Χωνια.
Όταν χρειάστηκε βρήκαν άμεσα πόρους για τις καθαρίστριες που καθαρίζουν μόνο το ΥΠΟΙΚ (και πλέον ούτε αυτό), την ΕΡΤ, τους Καρανίκες και τα εκατοντάδες έμμισθα τρολ. Τώρα δήθεν την μάραναν τα νοσοκομεία! Η υποκρισία και ο λαϊκισμός στην απόλυτη χυδαιότητα τους.
Η λάσπη που έχει δεχτεί αυτός ο άνθρωπος από τα συριζοτρολ,και οι ύβρεις που κατά καιρούς έχει ακούσει είναι κάτι το απίστευτο και πέρα από κάθε όριο.Θαυμάζω το κουράγιο και την επιμονή του να λέει σωστά πράγματα,με εμπεριστατωμένα επιχειρήματα,και να ακούν μόνο λίγοι.Μακάρι να συνειδητοποιηθεί η αξία του και από τους πολλούς.
Αδιάσειστοι, Κανέκοι, κάτι πολλοί αναρχοαυτόνομοι αντιεξουσιαστές που πληρώνονται από τους φόρους σας, άλλοι στα τουήτερ, άλλοι στα φεησμπούκ, άλλοι στο Μαξίμου μέσα, άλλοι στις πορείες, άλλοι με μία μολότοφ στο χέρι, άλλοι στα χωνιά και τα κουτιά, άλλοι άντε να μην πω....εκατομμύρια για έναν παρακρατικό μηχανισμό που θα συνεχίσει να τον ταϊζει το Καθεστώς αλλά σας απειλεί ότι θα βγάλει τα παιδιά σας από τους παιδικούς γιατί δεν φτάνουν τα λεφτά. Δεν θα φτάσουν τα λεφτά σας λένε αυτοί που σας χρέωσαν πάνω από 85 δις σε 12 μήνες. Και κάθεστε και τους ακούτε. ============================================================
To the point!Έχουν μαζέψει και δίνουν μισθό σε όλα τα φασιστοτρόλ που έβγαζαν την βρώμικη δουλειά προ εκλογών και βγαίνει και κάνει εμπρηστικές δηλώσεις ανενδοίαστα.Πάλι καλά που δεν είπε ότι εξαιτίας του ΣτΕ θα πάμε στη δραχμή.
Σωστός και πόσο αδικημένος από τα συγκεκριμένα τρολς αλλά και όλους τους ψεκασμενους σανοφαγους που έβλεπαν στον Θεοδωράκη το πρόσωπό της διαπλοκής . Ελπίζω μετά απολα αυτά να βρει τη δικαίωση και την αξία που του αξίζει.