Hράκλειο: Συνελήφθη 32χρονος που ομολόγησε ότι έβαλε 9 πυρκαγιές

Hράκλειο: Συνελήφθη 32χρονος που ομολόγησε ότι έβαλε 9 πυρκαγιές Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
1

Ένας 32χρονος συνελήφθη και ομολόγησε την πρόκληση 9 πυρκαγιών στην πόλη του Ηρακλείου μέσα σε χρονικό διάστημα τεσσάρων ημερών. Οι πυροσβεστικοί υπάλληλοι του Ανακριτικού Γραφείου της Διεύθυνσης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ηρακλείου κατά την προανάκριση για τις πυρκαγιές από πρόθεση οι οποίες είχαν εκδηλωθεί, σε διάφορα σημεία της πόλης συνέλαβαν ως υπαίτιο στο πλαίσιο του αυτοφώρου τον 32χρονο, ο οποίος και ομολόγησε όλες τις παραπάνω πράξεις.

Ο 32χρονος κατηγορείται πως από πρόθεση προκάλεσε εννέα πυρκαγιές σε διάφορα σημεία, δρώντας κυρίως τις πρωινές ώρες και μέσα σε χρονικό διάστημα από τις 5 έως και τις 9 Οκτωβρίου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο οποίος τον παρέπεμψε να δικασθεί στο Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΕΜΥ ΔΥΟ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

Ελλάδα / Έκτακτο δελτίο καιρού: Πορτοκαλί προειδοποίηση από την ΕΜΥ - Έρχονται δύο διαδοχικές διαταραχές

Η πρώτη αναμένεται από νωρίς σήμερα το βράδυ έως και τις πρωινές ώρες αύριο, και η δεύτερη από αργά αύριο το απόγευμα έως τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (13/2)
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Και τι είπε ως δικαιολογία? 'είμαι ψυχασθενής/πυρομανής"? ή " θέλω να με ξαναπροσλάβουν ως εποχιακό πυροσβέστη'? Πόσα χρόνια φυλάκισης αν το δεύτερο? Η πράξη είναι πολύ σοβαρή