Boυλευτής ΚΚΕ της Λέσβου: Προβοκάτσια σε μεγάλο βαθμό οι διαμαρτυρίες

Boυλευτής ΚΚΕ της Λέσβου: Προβοκάτσια σε μεγάλο βαθμό οι διαμαρτυρίες Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
3

Στην εκτίμηση ότι η ΕΕ έχει αποφασίσει να μετατρέψει την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών, προχώρησε με συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ Σταύρος Τάσσος.

 

«Για άλλη μια φορά δικαιωνόμαστε», υπογράμμισε ο κ. Τάσσος και συμπλήρωσε ότι η ΕΕ θέλει να απαλλαχθεί από την προσφυγική κρίση. Αναφερόμενος δε στα χθεσινά επεισόδια, είπε ότι είναι λογική εξέλιξη, όταν σε ένα χώρο που μπορείς να φιλοξενήσεις 3.000 ανθρώπους, φιλοξενείς 6.000, η κατάσταση γίνεται απελπιστική. Ο βουλευτής του ΚΚΕ πάντως χαρακτήρισε τις διάφορες διαμαρτυρίες των κατοίκων σε ένα μεγάλο βαθμό προβοκάτσια.

 

«Ο υπερβολικός αριθμός των φιλοξενουμένων, δημιουργεί ένα υπαρκτό πρόβλημα και επάνω σε αυτό πατούν όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και πρώτοι από όλους οι χρυσαυγίτες» σημείωσε χαρακτηριστικά. Τόνισε πάντως πως η λύση είναι η αποσυμφόρηση του νησιού.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Δεν ντρεπονται λιγο, ναι οι διαμαρτυριες ειναι προβοκατσια αλλα αν εμεις αποφασισαμε, χωρις να ρωτησουμε κανενα αλλο ευρωπαιο, να κανουμε πολιτικη open borders στην πλατη προσφυγων μεταναστων και ευρωπαιων μας φταινε (ως συνηθως) οι αλλοι.δειτε ποσο ηταν οι ροες και κυριως οι πνιγμενοι το 2014 και συγκρινετε με το "ανθρωπιστικο" 2015