Τέρενς Κουίκ: Δεν θα αφήσω την ιστορία με το σκυλάκι που πετάχτηκε από τη βεράντα νομικά αναπάντητη

Τέρενς Κουίκ: Δεν θα αφήσω την ιστορία με το σκυλάκι που πετάχτηκε από τη βεράντα νομικά αναπάντητη Facebook Twitter
8

Στο θέμα του άτυχου σκύλου που πετάχτηκε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας αναφέρθηκε ο  Υφυπουργός παρά των Πρωθυπουργώ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος δήλωσε ότι η ιστορία αυτή δεν θα μείνει νομικά αναπάντητη.

Ο κ. Κουίκ αναφέρει ότι το θέμα εξετάζει η νομική του σύμβουλος και σημειώνει χαρακτηριστικά: «Τελικά, αποδεικνύεται, ότι τα ζώα και οι άνθρωποι έχουν πολύ διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά. Στις περισσότερες των περιπτώσεων προτιμώ την πρώτη κατηγορία».


Η δήλωση του:

«Η ιστορία με το σκυλάκι που πετάχτηκε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, νομικά δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.

Από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα ο Φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Συνομιλώντας με τον Υποδιοικητή του Τμήματος, πληροφορήθηκα, ότι ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του Εισαγγελέα, ίσως από ενδεχόμενα κενά που έχει το νομικό πλαίσιο προστασίας των οικόσιτων ζώων. Το θέμα εξετάζει η νομική μου σύμβουλος. Για το θέμα είχα ενημέρωση και από τον Υπαρχηγό της ΕΛΑΣ.

Εάν δεν στοιχειοθετείται για την διερεύνηση αυτής της απάνθρωπης υπόθεσης το δικαίωμα της αυτεπάγγελτης δίωξης, τότε θα καταθέσω προσωπικά μηνυτήρια αναφορά.

Η «απίστευτη κτηνωδία», όπως περιγράφεται από τα ΜΜΕ αλλά και από το βίντεο - σοκ που έβγαλαν τα κανάλια και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, δεν μπορεί να περάσει ούτε χωρίς ενδελεχή έρευνα, ούτε απαρατήρητη ούτε ατιμώρητη. Ταυτόχρονα, θα ζητήσω από την αρμόδια Γραμματεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με τη συνδρομή της Νομικής μας υποστήριξης, να καταθέσουν άμεσα προτάσεις στα συναρμόδια Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης για την αυστηροποίηση των ποινών σε εκείνους που δεν σέβονται τη ζωή των τετράποδων φίλων μας.

Τελικά, αποδεικνύεται, ότι τα ζώα και οι άνθρωποι έχουν πολύ διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά. Στις περισσότερες των περιπτώσεων προτιμώ την πρώτη κατηγορία».

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM