Τσίπρας: Το αεροδρόμιο της Πάρου δεν ανήκει σε καμία κυβέρνηση

Τσίπρας: Το αεροδρόμιο της Πάρου δεν ανήκει σε καμία κυβέρνηση Facebook Twitter
1

«Έργο το οποίο θα δώσει πνοή σε ένα νησί που αποτελεί τοπόσημο για όλες τις σημαντικές καμπάνιες του τουρισμού» χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας το νέο αεροδρόμιο της Πάρου, στην ομιλία του αμέσως μετά την τελετή των εγκαινίων του αερολιμένα.


«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μιλάμε για ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο υποδομής, πως όταν υπάρχει βούληση των κατοίκων και αγαστή συνεργασία ανάμεσα στην πολιτεία και τους ιδιώτες, τότε μπορεί να έχουμε σημαντικό αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.


Στην ομιλία του ο κ. Τσίπρας τόνισε πως το τελευταίο στάδιο του έργου υλοποιήθηκε μέσα σε χρονικό διάστημα 102 ημερών και παρά τις δημοσιονομικές δυσκολίες ενώ ανέφερε επίσης πως όχι μόνο δεν είναι κοστοβόρο, αλλά θα συνεισφέρει στο ελληνικό Δημόσιο, καθώς το κράτος θα σταματήσει να πληρώνει περίπου 4,2 εκατ. που διέθετε το χρόνο για τη χρηματοδότηση της Πάρου ως άγονης γραμμής.

 

«Τα οφέλη αυτά θα μας δώσουν τη δυνατότητα να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τις κτιριακές εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό του αεροδρομίου, με προοπτική να φτάσει στα 5.000 τ.μ.», συμπλήρωσε ο Πρωθυπουργός.

Κλείνοντας, τόνισε ότι το έργο «έχει μόνο έναν ιδιοκτήτη, τον λαό της Πάρου, δεν ανήκει σε καμία κυβέρνηση και καμία εξουσία».

Αμέσως μετά τον Πρωθυπουργό τον λόγο πήρε ο ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος υπογράμμισε πως «τα έργα υποδομών δεν ανήκουν σε καμία κυβέρνηση, σε κανέναν υπουργό, σε κανέναν περιφερειάρχη ή δήμαρχο, αλλά στους πολίτες» ενώ αναφέρθηκε επισήμανε ότι ενώ υπήρχε η πρόνοια του αεροδιαδρόμου, δεν υπήρχε πρόνοια για την ολοκλήρωση των υποδομών και των δικτύων, με συνέπεια τις τελευταίες 100 ημέρες να πραγματοποιηθεί ένας αγώνας δρόμου, προκειμένου να γίνει το νέο αεροδρόμιο γεγονός.

 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Κλείνοντας, τόνισε ότι το έργο «έχει μόνο έναν ιδιοκτήτη, τον λαό της Πάρου, δεν ανήκει σε καμία κυβέρνηση και καμία εξουσία». Πηγή: www.lifo.grΑναρωτιέμαι ειλικρινά, είναι και τους αριστερούς εμετικά λαϊκιστική αυτή η φράση από τον συγκεκριμένο ή μόνο οι φιλελέδες νοιώθουμε ναυτία;