ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Η κυβέρνηση ετοιμάζει αιφνιδιασμό - Φέρνει το ασφαλιστικό για ψήφιση στη Βουλή το Σαββατοκύριακο

Η κυβέρνηση ετοιμάζει αιφνιδιασμό - Φέρνει το ασφαλιστικό για ψήφιση στη Βουλή το Σαββατοκύριακο Facebook Twitter
SOOC
2

Έντονη είναι η φημολογία που έχει ξεσπάσει από το πρωί στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου και θέλει την κυβέρνηση να προετοιμάζεται να εισάγει το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο προς ψήφιση στην Ολομέλεια μέσα στο Σαββατοκύριακο, με στόχο να έχουν ψηφιστεί τα μέτρα μέχρι το Eurogroup της Δευτέρας.

Η αρχική πρόθεση του κυβερνητικού επιτελείου ήταν το νομοσχέδιο, το οποίο σήμερα και αύριο συζητείται στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, να εισαχθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια τη Δεύτερα ή την Τρίτη.

Προφανώς το κυβερνητικό επιτελείο έκρινε πως είναι προτιμότερο ο υπουργός Οικονομικών να μεταβεί στο κρίσιμο Eurogroup της 9ης Μαΐου έχοντας στις «αποσκευές» του και ψηφισμένο από τη Βουλή ένα μέρος από τα νέα μέτρα.

Την τελική απόφαση πάντως για τον προγραμματισμό της ψήφισης του νομοσχεδίου θα λάβει η Διάσκεψη των Προέδρων που συνέρχεται σε συνεδρίαση αργότερα σήμερα το μεσημέρι.

2

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM