Τα «Νέα» απαντούν στην κυβέρνηση δημοσιεύοντας το «πόθεν έσχες» του Τσίπρα

Τα «Νέα» απαντούν στην κυβέρνηση δημοσιεύοντας το «πόθεν έσχες» του Τσίπρα Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
2

Η κόντρα ανάμεσα στην εφημερίδα «Τα Νέα» και τον Αλέξη Τσίπρα καλά κρατεί. Μετά τη σκληρή ανακοίνωση του πρωθυπουργού που έκανε λόγο για «παρακμή μιας ιστορικής εφημερίδας», η εφημερίδα επιστρέφει το «χτύπημα» δημοσιεύοντας στην ιστοσελίδα τους την 27σέλιδη δήλωση «πόθεν έσχες» του πρωθυπουργού από το 2010.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν μαζί αναφέρουν:

«Οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες του 2010 έχουν δημοσιοποιηθεί και κρατηθεί από τη Βουλή που, σε ηλεκτρονική μορφή, τις είχε δώσει τότε σε όλα τα ΜΜΕ.

ΤΑ ΝΕΑ αναρτούν τη δήλωση του 2010 για ενημέρωση της κοινής γνώμης και αποκατάσταση της αλήθειας καθώς προκύπτει σαφώς ότι δεν έχει δηλωθεί η εταιρεία στο Πόθεν Έσχες του 2010 του κ.Τσίπρα.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι η εκποίηση του εταιρικού μεριδίου από πλευράς του νυν Πρωθυπουργού, η οποία έγινε τον Ιανουάριο του 2010, δεν αναγράφεται στη δήλωση Πόθεν Έσχες του 2011 που είναι επίσης δημοσιοποιημένη.

Τα ερωτήματα λοιπόν παραμένουν ή μάλλον πολλαπλασιάζονται», καταλήγει η ανακοίνωση.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια