LIVE!

Αθωώθηκε από την Επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής ο Γ. Σταθάκης

Αθωώθηκε από την Επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής ο Γ. Σταθάκης Facebook Twitter
Αlexandros Michailidis / SOOC
7

Μετά την πρωινή απόφαση της Ολομέλειας να μην αρθεί η ασυλία του υπουργού Οικονομίας για την κατηγορία της κακοδιαχείρισης κονδυλίων ειδικού λογαριασμού του Πανεπιστημίου Κρήτης, η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής αποφάσισε πριν από λίγη ώρα να βάλει στο αρχείο τη γνωστή υπόθεση σχετικά με την περιουσιακή κατάσταση του κ Σταθάκη, στη συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Η πλειοψηφία των μελών έκρινε ως επαρκώς αιτιολογημένο το αναλυτικό υπόμνημα του υπουργού. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν φάνηκε να επείσθη και μειοψήφησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νικήτας Κακλαμάνης.

7

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια