LIVE!

Σχεδιάζουν φόρο στις συνδέσεις ίντερνετ

Σχεδιάζουν φόρο στις συνδέσεις ίντερνετ Facebook Twitter
8
Το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει αυξήσεις στο φόρο της κινητής τηλεφωνίας, αλλά και νέα χαράτσια σε συνδέσεις Ιντερνετ, καλωδιακή τηλεόραση κ.λπ., σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου. Ο στόχος είναι με αυτό και με άλλα μέτρα να υπάρξει αύξηση των εσόδων του δημοσίου και να επιτευχθεί ο στόχος για το πρωτογενές πλεόνασμα.
Σύμφωνα με τις  μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο φόρος θα επιβληθεί σε όλο το φάσμα της χρήσης του internet, είτε στις συνδέσεις που προσφέρονται αυτούσιες από τις εταιρείες, είτε σε εκείνες που αφορούν στις συνδέσεις μέσω κινητού τηλεφώνου.
8

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μαύρη» συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο: Sell-off με φόντο το Ιράν― πτώση κάτω από τις 2.100 μονάδες

Οικονομία / «Μαύρη» συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο: Sell-off με φόντο το Ιράν― Πτώση κάτω από τις 2.100 μονάδες

Ο Γενικός Δείκτης, υποκύπτοντας στο βάρος της γεωπολιτικής αβεβαιότητας και του αρνητικού κλίματος στις διεθνείς αγορές, κατέγραψε «βουτιά» της τάξεως του 5,75%, κλείνοντας στις 2.074,42 μονάδες.
THE LIFO TEAM
Ο πόλεμος παγώνει τη μόδα: Διεθνή brands κλείνουν καταστήματα στη Μέση Ανατολή

Διεθνή / Ο πόλεμος παγώνει τη μόδα: Διεθνή brands κλείνουν καταστήματα στη Μέση Ανατολή

Η κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή οδηγεί διεθνείς ομίλους πολυτελείας και μεγάλες αλυσίδες λιανεμπορίου σε προσωρινό κλείσιμο καταστημάτων και αναστολή δραστηριοτήτων στον Κόλπο.
THE LIFO TEAM
ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΡΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

Οικονομία / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Σενάρια με έκτακτα μέτρα τύπου «Pass» για νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Όλα θα κριθούν από την πορεία της τιμής του πετρελαίου Brent, η οποία αν σκαρφαλώσει και παραμείνει πάνω από τα 100 δολάρια το βαρέλι για 30 ημέρες, θα πυροδοτήσει νέο ισχυρό κύμα ακρίβειας στην ελληνική οικονομία
THE LIFO TEAM