Π. Μοσκοβισί «Μιλάμε για ένα καλό μομέντουμ για την Ελλάδα τώρα»

Π. Μοσκοβισί «Μιλάμε για ένα καλό μομέντουμ για την Ελλάδα τώρα» Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
1

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, στο Μέγαρο Μαξίμου.

"Μιλάμε για ένα καλό μομέντουμ για την Ελλάδα τώρα", τόνισε ο κ. Μοσκοβισί σε δηλώσεις του εξερχόμενος από το Μ. Μαξίμου, αναφέροντας ότι συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα με τον πρωθυπουργό.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο Επίτροπος Οικονομικών υπογράμμισε ότι μαζί οικοδομούμε εμπιστοσύνη που είναι απαραίτητη για να υπάρξουν επενδύσεις, διότι ο κοινός μας στόχος είναι η ανάπτυξη και η κοινωνική συνοχή, στοιχεία που πρέπει να επανέλθουν στην Ελλάδα.

Τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι ισχυρός εταίρος για την Ελλάδα "και εμείς είμαστε στο πλευρό της Ελλάδας, είμαστε έτοιμοι να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να βοηθήσουμε την Ελλάδα προς την επίτευξη του προγράμματος μεταρρυθμίσεων", ώστε, όπως πρόσθεσε, να υπάρχει επιτυχία για τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, και ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.


Κατά τον σύντομο διάλογο που είχαν μπροστά στην κάμερα, υποδεχόμενος τον κ. Μοσκοβισί ο πρωθυπουργός τον καλωσόρισε και του εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήρια του για την απώλεια της μητέρας του (σ.σ. γεγονός που είχε οδηγήσει στην αναβολή της συνάντησής τους προ μερικών εβδομάδων). Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι χαίρεται πολύ που τον συναντά τώρα υπό καλύτερες συνθήκες σε σύγκριση με αυτές όταν γίνονταν οι συναντήσεις στις Βρυξέλλες τον Ιούλιο.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Καλό μομέντουμ και κολά μέντιουμ, στην Ελλάδα όλα θα τα βρεις. Τώρα για το πότε βγαίνουμε απιτέλους από την κρίση τι έχετε να μας πείτε; Γιατί αν δεν γίνει σύντομα θα μας προλάβει η επόμενη και τότε; Κλαύτα Χαράλαμπε!