Τα «μαζεύει» τώρα ο Σεβαστάκης για το μηδαμινό πολιτικό κόστος από τον ΦΠΑ

Τα «μαζεύει» τώρα ο Σεβαστάκης για το μηδαμινό πολιτικό κόστος από τον ΦΠΑ Facebook Twitter
3

Για παραποίηση των δηλώσεων του σχετικά με το μηδαμινό πολιτικό κόστος που θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ από την επιβολή ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, κάνει τώρα λόγο ο βουλευτής Σάμου του κόμματος Δημήτρης Σεβαστάκης.

«Αυτό που είπα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται υπό πίεση, και δεν θα είχε κανένα θέμα να κρατήσει το 23% και να επιμείνει δογματικά σε ένα εισπρακτικό μέσο. Εντούτοις, το γεγονός ότι μπορεί και το μετριάζει σημαίνει ότι η πεποίθηση είναι ότι το μέτρο δεν είναι στη σωστή κατεύθυνση», είπε ο βουλευτής, προσπαθώντας να ανασκευάσει τις δηλώσεις που σύμφωνα με διαρροές από το Μαξίμου προκάλεσαν την οργή του Πρωθυπουργού.

Ο κ. Σεβαστάκης είπε στη συνέχεια ότι «η ιδιωτική εκπαίδευση είναι εξίσου σοβαρή και παραγωγική και δεν είναι πενταροδεκάρες», ασκώντας με τη σειρά του κριτική στα λεγόμενα του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη.. «Ό,τι βγάζει με κόπο κανείς δεν είναι πενταροδεκάρες. Αυτό που αποταμιεύεις με κόπο είναι πολύ ακριβό... Ό,τι στερείσαι είναι πανάκριβο ανεξαρτήτως αν είναι πεντακόσια ή χίλια ευρώ» ανέφερε.

Χθες πάντως στο ΜΕΓΚΑ είχε πει μεταξύ άλλων:

«Το πολιτικό κόστος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι, σε σχέση με το κοινό του, από τη δυσαρέσκεια των γονέων των παιδιών των ιδιωτικών σχολείων. Επομένως δεν έχει και κανένα λόγο να το πάρει πίσω».

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Στον ΣΥΡΙΖΑ στις εύλογες αντιδράσεις των δηλώσεων τους, πάντα φταίνε οι κακοί άλλοι που παραποιούν τα λεγόμενα τους. Τελικά κανείς με την δύναμη (α@@ίδια επί το λαϊκότερο) σε αυτό το κόμμα να αναλάβει την ευθύνη των λόγων και πράξεων του, μηδενός εξαιρουμένου του αρχηγού τους ?
Ένας άνθρωπος είπε την αλήθεια ρε παιδιά (ή έστω αυτό που αντιλαμβάνεται ο ίδιος ως αλήθεια) και πέσατε να τον φάτε !Κατά την αντίληψή του, τον ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει η "φτωχολογιά", επομένως το μέτρο δεν θα θίξει τους ψηφοφόρους του, πράγμα που είναι το ζητούμενο στην Ελλάδα τα τελευταία (τουλάχιστον) 40 χρόνια. Μπράβο του λοιπόν που είναι ειλικρινής.Τώρα, αν κάποιος είναι αρκετά αφελής, ώστε να πιστεύει ότι οι εκάστοτε κυβερνώντες ΔΕΝ έχουν σαν σειρά προτεραιότητας : α) το προσωπικό τους συμφέρον, β) το συμφέρον των δικών τους ανθρώπων, γ) το συμφέρον των ψηφοφόρων τους και ΤΕΛΟΣ δ) το συμφέρον της χώρας, τότε λυπάμαι, αλλά θα πρέπει να αναθεωρήσει τον τρόπο που σκέφτεται.