Πολύτεκνοι Ελβετοί ξέχασαν ένα από τα παιδιά τους στην Κνωσό

Πολύτεκνοι Ελβετοί ξέχασαν ένα από τα παιδιά τους στην Κνωσό Facebook Twitter
9

Οικογένεια πολύτεκνων Ελβετών ξέχασε στην Κνωσό κατά την επίσκεψη της στον αρχαιολογικό χώρο ένα από τα παιδιά της. Το κοριτσάκι βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του και τρομαγμένο ψάχνοντας για τους γονείς του, μάταια όμως καθώς ούτε οι φύλακες που το βρήκαν κατάφεραν να τους εντοπίσουν.

Τελικά ειδοποιήθηκε και ο Εισαγγελέας ενώ η περιπέτεια τελείωσε όταν οι γονείς επέστρεψαν στην Κνωσό για να πάρουν την κόρη τους.

Όπως είπαν οι ίδιοι έχουν 4 παιδιά αλλά επειδή ήταν μαζί με μια άλλη οικογένεια που έχει 5 παιδιά, όταν μπήκαν στο λεωφορείο για να φύγουν έχασαν το μέτρημα των παιδιών.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δημοσιότητα οι διάλογοι του ρασοφόρου με την αρχηγό του κυκλώματος ναρκωτικών

Ελλάδα / Στη δημοσιότητα οι διάλογοι του ρασοφόρου με την αρχηγό του κυκλώματος ναρκωτικών

Ο 46χρονος ρασοφόρος, πρώην μοντέλο και γνωστός YouTuber, που δηλώνει «Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος των Παλαιοημερολογιτών» φέρεται να αποθήκευε και έκλεβε τα ναρκωτικά στον Ιερό Ναό
LIFO NEWSROOM