O Μεϊμαράκης έκανε παρατήρηση στον σκηνοθέτη επειδή έδειχνε τον Τσίπρα πιο ψηλό

O Μεϊμαράκης έκανε παρατήρηση στον σκηνοθέτη επειδή έδειχνε τον Τσίπρα πιο ψηλό Facebook Twitter
19

Παρατήρηση στον σκηνοθέτη της ΕΡΤ που είχε την ευθύνη για το ντιμπέιτ, έκανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο οποίος σχολίασε πως το πλάνο έδειχνε τον Αλέξη Τσίπρα ψηλότερο απ' την πραγματικότητα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κοίταξε το μόνιτορ και σχολίασε " Ψήλωσε ο κ. Τσίπρας... Κύριε σκηνοθέτα σας παρακαλώ να μας δείχνετε ισοϋψείς " είπε γελώντας. Ωστόσο το αστείο του δεν τέλειωσε εκεί και στη συνέχεια ο ίδιος άρχισε να λυγίζει τα πόδια και να χαμηλώνει ενώ οι δημοσιογράφοι στην απέναντι πλευρά ξέσπασαν σε γέλια.

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ