Δύο Ισπανοί αστυνομικοί σπάνε το ταμπού του γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων των σωμάτων ασφαλείας

Δύο Ισπανοί αστυνομικοί σπάνε το ταμπού του γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων των σωμάτων ασφαλείας Facebook Twitter
4

Δύο μέλη της εθνικής αστυνομίας της Ισπανίας παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο, σηματοδοτώντας την πρώτη τελετή ατόμων του ιδίου φύλου από όργανα ασφαλείας - ή όπως λέει και η El Pais, η πρώτη που γίνεται δημοσίως στη χώρα.

Ο Chema και ο Jonathan, επισημοποίησαν μετά από πέντε χρόνια τη σχέση τους με όρκους. Η τελετή διεξήχθη στη σχολή ιππασίας της Ανδαλουσίας και οι άνδρες εμφανίστηκαν φορώντας τις στολές τους. Σημειώνεται πως οι γάμοι μεταξύ ομοφυλοφίλων στην Ισπανία είναι νόμιμοι από το 2005.

Δύο Ισπανοί αστυνομικοί σπάνε το ταμπού του γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων των σωμάτων ασφαλείας Facebook Twitter

"Δεν είμαστε οι πρώτοι οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι στην αστυνομία, έχουμε πολλούς φίλους που είναι επίσης γκέι εντός του σώματος", δήλωσε ο Chema σε ραδιοφωνική συνέντευξη στο Canal Sur Radio. Σε άλλη συνέντευξη του αναφέρει πως με το γάμος τους δεν επιδίωξαν την προβολή η οποία ήρθε μόνη της, αλλά ήθελαν να περάσουν ένα μήνυμα σε όσα ζευγάρια νομίζουν πως δεν μπορούν να παντρευτούν εξαιτίας  της θέσης τους στην εργασία τους, όπως για παράδειγμα στην αστυνομία.

Δύο Ισπανοί αστυνομικοί σπάνε το ταμπού του γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων των σωμάτων ασφαλείας Facebook Twitter
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
να καλεσουμε για παρανυφους τους μπατσους που τους ειχαν για να "φυλανε" την δημοσια ταξη (μη χεσω) την ημερα του ATHENS PRIDE πριν μερικα χρονια. Και ενω περπατουσα στο πεζοδρομιο με κατευθηνση το pride αρχισαν να χλευαζουν και να γελανε..αυτοι που πληρωνονται απο τον Ελληνα φωρολογουμενο να προσεχουν τη ασφαλεια ολων συμπεριλαμβανωμενων και των γκει. και να πω οτι ειμαι ιδιαιτερα θυληπρεπης.. απλα φωραγα καπελο, αμανικο tshirt και σανδαλια. Φενεται οτι η εμφανιση μου και το λοοκ μου ,ενοχλησε τον ανδρισμο τους! ασε ρε τα κομπλεξικα μπατσογουρουνια με τον ματσο ανδρισμο του κωλου! αν τον επερνα τον καθενα μονο του,αν δεν υπηρχε κανεις αλλος γυρω γυρω (μη μαθευτει τιποτα god forbid!!) να δεις πως θα γουσταραν να τους παρω πι.... CLOSETS, CLOSETS, CLOSETS !! Που λεει και το modern family!! ps. ελπιζω η αγαπη αυτου του ζευγαριου να κρατησει μεχρι τα βαθια γεραματα
Τώρα που παντρεύτηκαν και είναι οικογενειάρχες θα δείχνουν περισσότερη ευαισθησία στις οικογένειες που πετάνε στο δρόμο γιατί χρωστάνε στις τράπεζες ή έστω θα έχουν μια δικαιολογία."έχω και εγώ οικογένεια και αν δεν το κάνω θα με διώξουν από το σόμα"Γιατί η ελληνική αστυνομία μπορεί να έχει ομοφυλόφιλους-ανύπαντρους-αλλά οικογένειες και γριές από τα σπίτια τους δεν πετάει, ακόμα...
Το άρθρο δεν μας αγγίζει γιατί ως γνωστόν δεν υπάρχουν γκέι στην ελληνική αστυνομία. Ούτε άλλωστε και στην ελληνική κοινωνία. Γι' αυτό και δεν έχουμε σύμφωνα συμβίωσης και λοιπά φλώρικα ... Θα ήταν πχ σα να είχαμε νομοθεσία για την προστασία της λευκής αρκούδας. Χαλόου!! δεν έχουμε λευκές αρκούδες στην Ελλάδα!