No.1

Ερασιτεχική κάμερα καταγράφει στιγμές από το χθεσινο μακελειό στην Τυνησία

Ερασιτεχική κάμερα καταγράφει στιγμές από το χθεσινο μακελειό στην Τυνησία Facebook Twitter
2

 

Ερασιτεχνικό βίντεο κατέγραψε στιγμές από την επίθεση σε παραλία της Τυνησίας στην οποία τουλάχιστον 39 άνθρωποι σκοτώθηκαν την Παρασκευή.

Η λήψη είναι από ένα παράθυρο κοντά στο ξενοδοχείο Bellevue Park στη Sousse, και δείχνει τους ανθρώπους που τρέχουν μόλις ακούγονται οι πυροβολισμοί. Την ευθύνη για τις δολοφονίες ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

Το μακελειό συνέβη όταν ένας νεαρός άνδρας έβγαλε ένα Καλάσνικοφ στην παραλία και άρχισε να πυροβολεί.

2

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
ILGA-Europe: Η Ευρώπη σε «νέο χαμηλό» – από bans στο Pride σε νόμους “propaganda”

Διεθνή / ΙLGA-Europe: Από τις απαγορεύσεις των Pride στους νόμους «προπαγάνδας»: το νέο μοτίβο καταστολής

Η ILGA-Europe, σττην ετήσια εκθεσή της για το 2026, καταγράφει κλιμάκωση ποινικοποίησης, Pride bans και «propaganda laws» σε Ευρώπη και Κεντρική Ασία, προειδοποιώντας ότι οι επιθέσεις κατά LGBTI ανθρώπων εντάσσονται πλέον σε ένα ευρύτερο μοντέλο αυταρχικής διακυβέρνησης.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Οι Δυτικές Δημοκρατίες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στους πολίτες τους αλλά και στις θεμελιώδεις αξίες που συνθέτουν τον ανθρώπινο πολιτισμό. Νομίζω ότι και οι ίδιοι οι Μουσουλμάνοι θέλουν να ξεμπερδεύουν αυτούς τους μακελλάρηδες που πρωτίστως συμπολίτες τους δολοφονούν.
Οι Δυτικές Δημοκρατίες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στους πολίτες τους αλλά και στις θεμελιώδεις αξίες που συνθέτουν τον ανθρώπινο πολιτισμό και να διαλύσουν το ISIS που οι ίδιες κατασκεύασαν, εξέθρεψαν και υποστηρίζουν.