Άτακτη κυβερνητική υποχώρηση στις απειλές των υπαλλήλων της βουλής

Άτακτη κυβερνητική υποχώρηση στις απειλές των υπαλλήλων της βουλής Facebook Twitter
2

Υποχώρηση σήμανε η κυβέρνηση στη μάχη με τους υπαλλήλους της βουλής, σε σχέση με τη νομοθετική ρύθμιση που επρόκειτο να φέρει στο κοινοβούλιο και προέβλεπε την ένταξη του στο ενιαίο μισθολόγιο και στη μείωση του μισθού τους κατά 25%. Μετά τη χθεσινή στάση εργασίας των υπαλλήλων και τις απειλές για κινητοποιήσεις που θα είχαν ως συνέπεια τη μη ψήφιση νομοσχεδίων, όπως το φορολογικό, η κυβένρηση ανακοίνωσε ότι η νομοθετική ρύθμιση που θα έφερνε στη βουλή δεν είχε διάταξη που θα αφορούσε στους μισθούς των υπαλλήλων της βουλής.

Η κυβέρνηση μπορεί να αρνείται ότι υπήρχε τέτοια πρόβλεψη στη Νομοθετική Διάταξη, επιμένουν όμως οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες καναλιών, όπως το ΜΕΓΚΑ και ο Σκάι.

Χθες οι υπάλληλοι της βουλής εξέδωσαν και ανακοίνωση στην οποία έκαναν λόγο για «κυβέρνηση-χούντα».

Στο πλευρό των εργαζομένων στη βουλή, βρέθηκε πάντως και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ που τάχθηκε κατά των μειώσεων στους μισθούς.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Να γίνουν οι 300 επι τέλους 200 (και πολλοί είναι). Έτσι θα μειωθεί και ο ανάλογος αριθμός των βολεμένων που διορίζουν και τακτοποιούν.Τι έγινε αλήθεια με την κόρη του Πολύδωρα;ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!