Μία 122χρονη η νέα «βασίλισσα του γήρατος»

Μία 122χρονη η νέα «βασίλισσα του γήρατος» Facebook Twitter
2

Μια γυναίκα 122 ετών από το Βιετνάμ είναι πλέον η γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ  Γκίνες.

Οι άνθρωποι του οργανισμού στο Χονγκ Κονγκ εξέτασαν και έδωσαν τελικά τον τίτλο στην  Tru Nguyen Thi από το Χο Τσι Μινχ όπως δήλωσε  σήμερα ο διευθυντής του Γκίνες.

 

Μία 122χρονη η νέα «βασίλισσα του γήρατος» Facebook Twitter

Η νέα «βασίλισσα του γήρατος» πήρε το στέμμα της τρείς μόλις εβδομάδες μετά το θάνατο της Misao ΟΙοκνα, από την Ιαπωνία που πέθανε την 1η Απριλίου σε ηλικία 117 ετών.

Σύμφωνα με τα πιστοποιητικά που βρήκαν οι ειδικοί του Γκίνες, η Tru Nguyen Thi γεννήθηκε το 1893 και είχε ένα παιδί που πέθανε πρόσφατα σε ηλικία 72 ετών.

Μία 122χρονη η νέα «βασίλισσα του γήρατος» Facebook Twitter

Η ίδια δήλωσε,  ότι η μακροζωία της οφείλεται στην ανιδιοτέλεια της. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι αγαπημένα της φαγητά είναι το ρύζι κουάκερ με γάλα, το χοιρινό και η πουτίγκα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM