Σήμερα η ανακοίνωση του ονόματος για την Προεδρία

Σήμερα η ανακοίνωση του ονόματος για την Προεδρία Facebook Twitter
1

Σήμερα στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται η ανακοίνωση του ονόματος του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας ενώ αύριο θα γίνει η ψηφοφορία για την εκλογή του. Στην πρώτη αυτή ψηφοφορία απαιτούνται 180 ψήφοι. Πιθανότερος για την Προεδρία παραμένει ο Δ. Αβραμόπουλος ενώ έχουν ακουστεί ακόμη τα ονόματα του Π. Παυλόπουλου, της Ντόρας Μπακογιάννη αλλά και της Ιωάννας Καρυστιάνη.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ημερήσια διάταξη, που υπογράφει η πρόεδρος του σώματος Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Ολομέλεια της Βουλής καλείται σε ειδική συνεδρίαση για την 18η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.30΄ απογευματινή, «με μοναδικό αντικείμενο τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, με την πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των Βουλευτών».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Ανασκόπηση εβδομάδας με έμφαση σε ΟΗΕ, εξοπλιστικά, Τουρκία, Ρομά και κοινωνικές πολιτικές – «Η πολιτεία πρέπει να στέκεται δίπλα σε όσους πονούν, ακόμη κι αν την αμφισβητούν», σημείωσε ο πρωθυπουργός για την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια