Ισχυρή έκρηξη τα ξημερώματα σε σπίτι εισαγγελέα στο Χαλάνδρι

Ισχυρή έκρηξη τα ξημερώματα σε σπίτι εισαγγελέα στο Χαλάνδρι Facebook Twitter
2

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα, σε μονοκατοικία στην οδό Κουντουριωτών στο Χαλάνδρι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην οικία διαμένει δικαστικός που είχε εκδικάσει την υπόθεση της απαγωγής του Περικλή Παναγόπουλου.

 

Εξαιτίας της ισχυρής έκρηξης, ζημιές προκλήθηκαν σε διπλανές κατοικίες και αυτοκίνητα που βρίσκονταν παρκαρισμένα κοντά στη μονοκατοικία. Η έκρηξη ήταν το όσο ισχυρή που στην πυροσβεστική υπήρξαν κλήσεις ακόμη και από την περιοχή του κέντρου.

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την 51η επέτειο από την αποκατάσταση της δημοκρατίας

Ελλάδα / Εικόνες από τη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την 51η επέτειο από την αποκατάσταση της δημοκρατίας

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα, του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, υπουργών, πολιτικών αρχηγών και άλλων επίσημων πραγματοποιείται στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου η δεξίωση για την 51η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας
LIFO NEWSROOM
Τα «πόθεν έσχες» πρόδωσαν μία καθηγήτρια Πανεπιστημίου, έναν αντιδήμαρχο και τη διοίκηση ΚΤΕΛ

Ελλάδα / Τα «πόθεν έσχες» πρόδωσαν μία καθηγήτρια Πανεπιστημίου, έναν αντιδήμαρχο και τη διοίκηση ΚΤΕΛ

Ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος προχώρησε στη δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών, τραπεζικών θυρίδων, μετοχών, περιουσιακών στοιχείων, των εμπλεκομένων προσώπων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Oι λιγοι δικαστικοι που κανουν σωστα τη δουλεια τους δεν προστατευονται επαρκως απο το κρατος κια αφηνονται ερμαια στη μαφια του υποκοσμου. Τι συμπερασμα να βγαλει κανεις; Αξια 1000 φορες!
μπράβο στην Κυρία Εισαγγελέα. Είναι η τρίτη φορά που της βάζουν εκρηκτικό μηχανισμό. Προφανώς κάνει πολύ καλά την δουλειά της και δεν δείχνει να υποκύπτει. Προσωπικά δεν θα είχα ούτε το ένα δέκατο απο τα κάκαλα της.Άξια!