Ισχυρή έκρηξη τα ξημερώματα σε σπίτι εισαγγελέα στο Χαλάνδρι

Ισχυρή έκρηξη τα ξημερώματα σε σπίτι εισαγγελέα στο Χαλάνδρι Facebook Twitter
2

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα, σε μονοκατοικία στην οδό Κουντουριωτών στο Χαλάνδρι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην οικία διαμένει δικαστικός που είχε εκδικάσει την υπόθεση της απαγωγής του Περικλή Παναγόπουλου.

 

Εξαιτίας της ισχυρής έκρηξης, ζημιές προκλήθηκαν σε διπλανές κατοικίες και αυτοκίνητα που βρίσκονταν παρκαρισμένα κοντά στη μονοκατοικία. Η έκρηξη ήταν το όσο ισχυρή που στην πυροσβεστική υπήρξαν κλήσεις ακόμη και από την περιοχή του κέντρου.

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Oι λιγοι δικαστικοι που κανουν σωστα τη δουλεια τους δεν προστατευονται επαρκως απο το κρατος κια αφηνονται ερμαια στη μαφια του υποκοσμου. Τι συμπερασμα να βγαλει κανεις; Αξια 1000 φορες!
μπράβο στην Κυρία Εισαγγελέα. Είναι η τρίτη φορά που της βάζουν εκρηκτικό μηχανισμό. Προφανώς κάνει πολύ καλά την δουλειά της και δεν δείχνει να υποκύπτει. Προσωπικά δεν θα είχα ούτε το ένα δέκατο απο τα κάκαλα της.Άξια!