Ο Πολύδωρας θέλει να είναι ο νούμερο 180

Ο Πολύδωρας θέλει να είναι ο νούμερο 180 Facebook Twitter
3

Το πρώτο στίγμα για το τι αναμένεται να πράξει σχετικά με την προεδρική εκλογή έδωσε ο Βύρων Πολύδωρας ο οποίος δήλωσε σύμφωνα με το Έθνος:  «Εγώ θα μπορούσα να είμαι ο 180ός».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής δηλώνει ότι αν η κυβέρνηση μέχρι το Φεβρουάριο έχει βρει 179 βουλευτές για να ψηφίσουν τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τότε ο ίδιος θα συμπληρώσει με την ψήφο του τον απαιτούμενο αριθμό, που θα οδηγήσει στην αποφυγή των πρόωρων εκλογών.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ο κύριος με τη φοβερή δήλωση περί ασύμετρης απειλής των πυρκαγιών της πελοποννήσου'ο πολιτικός των συνομοσιών της ελεύθερης ώρας του Στέφανου Χίου'Στο μανδρί το πρόβατο, δεν είχα καμία αμφιβολία.....
Ολοι δικαιουμεθα να εχουμε καποιες συμπαθειες,καποιες "προσωπικες αδυναμιες".Ομολογω οτι η δικη μου ειναι ο Βυρων ! Εδω και πολλα χρονια,μαλιστα,και για πολλους λογους.Οπως το εντελως προσωπικο "στυλτου,"και η -σπανια για πολιτικο- "ιδιαζουσα" χρηση της ελληνικης γλωσσας.Τον συμπαθουσα,λοιπον,πολυ.Αλλα απο τοτε που ,ως "ελεγχομενος" Υπουργος Δημοσιας Ταξεως(!) εκστομισε στην Βουλη την φοβερη ατακα του,"""Αγγαρεια κανω ! Ποινην εκτιω!"",τον "ερωτευθηκα δια βιου"!!