Σκουρλέτης: «Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται κ. Σαμαρά»

Σκουρλέτης: «Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται κ. Σαμαρά» Facebook Twitter
1

Με μια προσωπική ανακοίνωση αντέδρασε ο Πρωθυπουργός στα υπονοούμενα που άφησε ο Πάνος Σκουρλέτης περί «κουμπαρά» επιχειρηματιών ώστε να βρεθούν οι 180 βουλευτές και να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο κ. Αντ. Σαμαράς αφού χαιρέτισε την παρέμβαση των δικαστικών αρχών, πρόσθεσε ότι «μόλις προχθές είχα καταγγείλει τον κ. Τσίπρα στη Βουλή για πρωτοφανή απόπειρα τρομοκράτησης του φρονήματος και σπίλωσης της συνείδησης όσων βουλευτών θα ψηφίσουν τον επόμενο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Καλώ τον κ. Τσίπρα να τεκμηριώσει αμέσως τις καταγγελίες του με ονόματα και στοιχεία. Διαφορετικά, αποκαλύπτεται ως παράγοντας αποσταθεροποίησης και υποκινητής πολιτικής ανωμαλίας, σε κρίσιμες για τον τόπο στιγμές».

Πάντως ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε σήμερα συνέχεια στην αντιπαράθεση λέγοντας σε συνέντευξη του στον Σκάι ότι  «όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται» προσθέτοντας μάλιστα ότι «αυτό το λεω για τον κύριο Σαμαρά που έχει κατηγορηθεί από τον κύριο Μητσοτάκη ότι είχε ρίξει το 1993 την κυβέρνηση με τέτοιες μεθόδους». «Είναι πρωτοφανείς οι χθεσινές δηλώσεις του κύριου Σαμαρά. Να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει την ερευνά της», πρόσθεσε.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια