Πλούσιοι με σκάφη και πισίνες ήθελαν το 500άρικο

Πλούσιοι με σκάφη και πισίνες ήθελαν το 500άρικο Facebook Twitter
20

Τις κραυγαλέες περιπτώσεις πολιτών που υπέβαλλαν αίτηση για να πάρουν το κοινωνικό μέρισμα των 500 ευρώ αναδεικνύει ρεπορτάζ των Νέων, με κάποιους από αυτούς να δηλώνουν ακίνητη περιουσία που ξεπερνά τις 300 χιλιάδες ευρώ και να διαθέτουν πισίνες και σκάφη.

Συγκεκριμένα, το κοινωνικό επίδομα ήθελαν να πάρουν 500 φορολογούμενοι με ακίνητη περιουσία πάνω από 500.000 ευρώ, 900 φορολογούμενοι με εισόδημα άνω των 50 χιλιάδων ευρώ και 140 φορολογούμενοι με εισόδημα άνω από 100 χιλιάδων ευρώ.

Μερικά από τα πιο χτυπητά παραδείγματα πολιτών που κατέθεσαν αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα είναι:

-Ζευγάρι φορολογούμενων από την Εύβοια με ακίνητη περιουσία 2,3 εκατ. ευρώ, οικογενειακό εισόδημα 102.000 ευρώ και ιδιόκτητο σπίτι 230 τ.μ.

-Τετραμελής οικογένεια από το Φάληρο με εισόδημα 90.000 ευρώ και ακίνητη περιουσία που ξεπερνάει τα 2,7 εκατ. ευρώ.

-Ζευγάρι από το Ηράκλειο Αττικής με εισόδημα 335.000 ευρώ και ακίνητη περιουσία 310.000 ευρώ.

Επίσης 4μελής οικογένεια στην Κηφισιά δήλωσε εισόδημα 6 χιλιάδες ευρώ ενώ στην κατοχή της έχει κύρια κατοικία 212 τ.μ., εξοχικό 250 τ.μ. και πισίνα 60 τ.μ.

Ακόμη, ζευγάρι στον Άλιμο με ένα παιδί έκανε αίτηση καθώς είχε εισόδημα 23 χιλιάδες ευρώ, στην κατοχή του πάντως υπάρχει σκάφος 10 μέτρων αξίας 230.000 ευρώ

Ελλάδα
20

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM