Πόσες μέρες (μήνες;) έχετε περάσει μπροστά από την TV;

Πόσες μέρες (μήνες;) έχετε περάσει μπροστά από την TV; Facebook Twitter
7

Είμαι από αυτούς που λένε «δεν βλέπω άσκοπα τηλεόραση, μόνο πολύ επιλεκτικά». Γράφω ό,τι θέλω να δω, βλέπω ορισμένες ώρες της ημέρας, προχωράω στις διαφημίσεις και μόλις μια σειρά κάνει κοιλιά την κόβω αμέσως – όλα αυτά για να μην χάνω το χρόνο μου, που τον θεωρώ πολύτιμο. Δεν πιστεύω ότι οι καλές σειρές είναι χάσιμο χρόνου, αντιθέτως, οι εικόνες, οι διάλογοι και η πλοκή μερικές φορές είναι ισάξιες με τον κινηματογράφο – μερικές φορές, ακόμη και με τη μέτρια λογοτεχνία.

Όμως, όταν έμαθα ότι υπάρχει σάιτ που υπολογίζει το χρόνο που έχει περάσει κάποιος μπροστά από την τηλεόραση, με έπιασε ένα σφίξιμο, γιατί ξέρω ότι πρόκειται για ατελείωτες ώρες. Μολαταύτα, πήγα στο σάιτ και ακολούθησα τις οδηγίες.

 

Πρώτα πληκτρολογείς τις σειρές που έχεις δει, και μετά δηλώνεις πόσες σεζόν έχεις δει. Το σάιτ υπολογίζει το χρόνο και συμπληρώνει με όσες σειρές δηλώνεις. Προς δική μου απογοήτευση, δεν έχει το the Flight of the Conchords, το Sex and the City, το franchise του Real Housewives (κάπως πρέπει να ξεκουραστεί ο άνθρωπος), τα υπόλοιπα Project Runway, το In Treatment (φοβερή σειρά) και τα πολλά χρόνια της Τόλμης και Γοητείας που έχουμε όλοι μας, και μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε – και δεν έχω δει ακόμα το the Wire, για να ανεβάσω αποφασιστικά το σκορ μου.

 

Εσείς πόσες μέρες έχετε περάσει μπροστά από την τηλεόραση;

Προσωπικά με αυτούς τους συντηρητικούς υπολογισμούς, έβγαλα αυτό το αποτέλεσμα. Υποθέτω ότι είναι κάπου δεκαπλάσιο.

Πόσες μέρες (μήνες;) έχετε περάσει μπροστά από την TV; Facebook Twitter
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Το νούμερο με τρόμαξε τόσο που δεν τολμάω καν να σκεφτώ πού θα έφτανε αν έβαζα μέσα και τις ώρες που έχω περάσει βλέποντας ελληνική τηλεόραση μαζί με διαφημίσεις, ειδήσεις και λοιπές βλακείες....
Δεν τίθεται θέμα του πόσο χρόνο (χρόνια) περνάει κάποιος παρακολουθώντας πρόγραμμα τηλεόρασης. Το αληθινό πρόβλημα είναι οτι οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν στην τηλεόραση κι όχι στην πραγματικότητα. Και επιλέγουν να το κάνουν γιατί και οι ίδιοι αποτελούν αποτυχημένες πραγματικότητες. Γι αυτό προτιμούν να χαζεύουν και να ταυτίζονται με κάποιους που τους μοιάζουν.