Στο γραφείο του φρούραρχου της Βουλής τώρα ο Κασιδιάρης

Στο γραφείο του φρούραρχου της Βουλής τώρα ο Κασιδιάρης Facebook Twitter
5

Στο γραφείο του φρούραρχου της Βουλής βρίσκεται αυτή την ώρα ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης, όπως διαβάζουμε και στο sofokleous.gr.

Ο βουλευτής της ΧΑ φέρεται διατεθειμένος να καταθέσει μήνυση κατά του γιου του πρώην, πια, γενικού γραμματέα της ΧΑ Τάκη Μπαλτάκου, ο οποίος λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο με πρωταγωνιστή τον πατέρα του και τον Ηλία Κασιδιάρη "εισέβαλλε" στα γραφεία της ΧΑ στη Βουλή και χτύπησε τρεις βουλευτές του κόμματος.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Ανασκόπηση εβδομάδας με έμφαση σε ΟΗΕ, εξοπλιστικά, Τουρκία, Ρομά και κοινωνικές πολιτικές – «Η πολιτεία πρέπει να στέκεται δίπλα σε όσους πονούν, ακόμη κι αν την αμφισβητούν», σημείωσε ο πρωθυπουργός για την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Εμ, λίγο το έχεις πάνω που πήρε ο μπαμπάκας καλή θέση στην κυβέρνηση να του λες ξαφνικά πως δε θα φάει τίποτα; Απηύδησε ο άνθρωπος και δικαιολογημένα.