NEO VIDCAST

Κεδίκογλου: «Το γάλα είναι θέμα εθνικής ευθύνης»

Κεδίκογλου: «Το γάλα είναι θέμα εθνικής ευθύνης» Facebook Twitter
2

Για θέμα εθνικής ευθύνης και όχι κομματικής πειθαρχίας έκανε λόγο για το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με το γάλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

«Μόλις έχουν όλες τις λεπτομέρειες, οι βουλευτές θα πειστούν για την ορθότητα της αλλαγής για το γάλα» δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου που επιβεβαίωσε ότι εντός της εβδομάδας θα κατατεθεί στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ακόμη ότι δεν είναι αλήθεια πως διανέμεται μόνο το 17% του πρωτογενούς πλεονάσματος και όχι το 70% όπως είχε υποσχεθεί ο κ. Σαμαράς.

«Διαθέτουμε το 70% με τρεις διαφορετικούς τρόπους» τόνισε. Επιτέθηκε, δε, στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «παρακαλάει για νέο Μνημόνιο, γιατί χωρίς αυτό δεν έχει λόγο ύπαρξης».

2

NEO VIDCAST

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Υπάρχει ένα γνωμικό θαρρώ που λέει "τα χειρότερα εγκλήματα στην Ιστορία έχουν γίνει στο όνομα της προστασίας των αδύναμων" ή κάτι τέτοιο(αν κάποιος κατάλαβε ακριβώς ποιο εννοώ ας το γράψει,θα το εκτιμούσα).Ε στην Ελλάδα έχουμε την "εθνική ευθύνη" που στο όνομα της γίνεται της Πόπης.Μετά αναρωτιόμαστε γιατί κυριαρχεί ο αμοραλισμός,ο μηδενισμός,η απαξίωση εννοιών και θεσμών και ποιος φταίει γι αυτό(μηδένισα κι εγώ τώρα,σχημάτισα και μαμώ τα οξύμωρα :p ).Πέρα από την χαζομάρα μου,ο νοών νοείτω.