«Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια ελεγχόμενη τεχνητή κρίση»

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια ελεγχόμενη τεχνητή κρίση» Facebook Twitter
2

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις στο Σκάι του Δημήτρη Χατζησωκράτη, μέλους της εκτελεστικής γραμματείας της ΔΗΜΑΡ. Ο κ. Χατζησωκράτης δήλωσε ότι η ΔΗΜΑΡ επιδιώκει να δημιουργήσει μια «ελεγχόμενη τεχνητή κρίση» στα εργασιακά ώστε να υπάρξει ουσιαστικότερη διαπραγμάτευση με την Τρόικα. Παράλληλα, επανέλαβε το αίτημα για απόσυρση των εργασιακών, με σκοπό όπως είπε να συζητηθεί αργότερα, «όταν θα υπάρχει ηρεμία στη χώρα». Αυτή η δήλωση μπορεί βεβαίως να ερμηνευτεί ως μια προσπάθεια της ΔΗΜΑΡ να επιστρέψει αναίμακτα στη γραμμή των υπολοίπων συγκυβερνώντων, τώρα που φαίνεται να μην υποχωρεί η Τρόικα.

Πάντως νωρίτερα-παρά την ανυποχώρητη στάση της ΔΗΜΑΡ- ο πρωθυπουργός με δήλωση την οποία μοίρασε τα ΜΜΕ, σήμανε τη λήξη της διαπραγμάτευσης, λέγοντας «κάναμε ό, τι ήταν δυνατό».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Είναι σα να βάζεις ένα μαθητευόμενο σκακιστή να παίξει με τον Kasparov. Παιδιά χάσατε. Οι κουτοπόνηρες τακτικές σας αποτύχανε.Οι τροϊκανοί βλέπαν 10 κινήσεις μπροστά. Στο σπίτι σας και μην ξεχάσετε να κλειδαμπαροθείτε.