Ντροπιαστικές φωτογραφίες από το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού

Ντροπιαστικές φωτογραφίες από το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού Facebook Twitter
8

Σοκαριστικές εικόνες ανέβασαν στο Twitter κρατούμενοι, οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο "Άγιος Παύλος" των φυλακών Κορυδαλλού. Οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν στο λογαριασμό "Κολαστήριο Κορυδαλλού" του twitter, κάνουν το γύρο του διαδικτύου και έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Οι κρατούμενοι οι οποίοι από τις 16 Φεβρουαρίου έχουν προχωρήσει σε απεργία πείνας, κάνουν λόγο για ένα νοσοκομείο «κολαστήριο» και «χωματερή ανθρώπων», ενώ εκφράζουν φοβίες για εξάπλωση της φυματίωσης και της ψώρας.

«Ο εισαγγελέας μετά από έξι μέρες ήρθε και αρνήθηκε να πλησιάσει στο χώρο που εποπτεύει-βοήθεια» σχολίασε ένα κρατούμενος, ενώ ένας άλλο σημείωσε: «Η Εισαγγελέας και γ.γ. σωφρονιστικής πολιτικής κωφεύουν και μας καταδικάζουν ξανά, εις θάνατον αυτή τη φορά».

Οι κρατούμενοι καλούν τον κόσμο σε διαμαρτυρία στις 24 Φεβρουαρίου, έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, στις 9 το πρωί, προκειμένου να αλλάξουν οι συνθήκες διαβίωσης στο Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος».

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: «Μας κλώτσησαν» λένε ωφελούμενοι ΚΑΠΗ για beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: «Μας έδιωξαν λες και ήμασταν πρόβατα» λένε οι ηλικιωμένοι για τα beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Τι καταγγέλλουν ηλικιωμένοι που δικαιούνταν δωρεάν μπάνια από πρόγραμμα του δήμου - «Μας έκανε μια κίνηση με τα χέρια του θαρρείς και ήμασταν πρόβατα»
LIFO NEWSROOM
Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Ελλάδα / Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Η πιθανότητα θανάτου στο ελληνικό οδικό δίκτυο είναι τριπλάσια σε σχέση με χώρες όπως η Νορβηγία, η Σουηδία και η Μάλτα, και διπλάσια από χώρες όπως η Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λουξεμβούργο, η Ελβετία και η Σλοβενία
LIFO NEWSROOM