Τατσόπουλος: «Ήταν αρρωστημένο το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ»

Τατσόπουλος: «Ήταν αρρωστημένο το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ» Facebook Twitter
6

Για «αρρωστημένο» κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση μετά το «διαζύγιο» ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, μιλώντας στον Βήμα Fm είπε μεταξύ άλλων: «Ήταν τόσο αρρωστημένο, ειλικρινά, όχι τόσο στο ανώτατο επίπεδο, σε επίπεδο ηγεσίας – αν και τους τελευταίους μήνες και σε επίπεδο ηγεσίας – αλλά τους μήνες αυτούς η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, η βεβαιότητα που ξεκίνησε σαν ψίθυρος και θεωρία συνωμοσίας και στη συνέχεια απέκτησε βάση στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι εγώ είμαι μάλλον φυτευτός, πράκτορας και δούρειος ίππος. Διότι από ένα σημείο και έπειτα, ό,τι και να έλεγα, απόψεις του πράκτορα ήταν. Κανείς δεν ασχολείτο με τις απόψεις τις ίδιες και ο ρόλος υπερέβαινε τις απόψεις σου…Όλο αυτό που έφτασε στο μη παρέκει, διαλύθηκε μέσα σε 24 ώρες. Τώρα, νιώθω κι εγώ καλύτερα και ο ΣΥΡΙΖΑ καλύτερα και μπορεί να ακούει ο ένας τον άλλον τι λέει» πρόσθεσε.

Έκανε λόγο επίσης για «οριστικό διαζύγιο» και τόνισε ότι θα δουλέψει για μια συνεργασία Κεντροαριστεράς και ΣΥΡΙΖΑ.

«Και τον καιρό που ήμουν στον ΣΥΡΙΖΑ, έλεγα και εξακολουθώ να λέω ότι δύο είναι οι επιλογές μας στις εκλογές, όποτε και αν γίνουν: είτε κυβέρνηση με κορμό ΣΥΡΙΖΑ είτε με κορμό τη ΝΔ. Αυτό δεν αλλάζει και δεν σταματώ να το λέω, ότι πρέπει να γίνει μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ. Άρα, δεν αλλάζει και η κατεύθυνση προς την οποία εγώ θα δουλέψω, για μία συμμαχία που έχει κατεύθυνση μονάχα τον ΣΥΡΙΖΑ και την Κεντροαριστερά – δηλαδή, τη δεξιά πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, διότι από την αριστερή δεν έχουμε και πολλά να περιμένουμε για να φτιάξουμε μια κυβέρνηση που θα σταθεί στα πόδια της και θα αποδώσει» είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Μάλιστα ο Τατσόπουλος μίλησε για την ανάγκη να γίνουν βήματα και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τη ΔΗΜΑΡ και από την Πρωτοβουλία των 58 προς αυτήν την κατεύθυνση.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
To κλίμα στο ΣΥΡΙΖΑ ήταν....αρρωστημένο και τώρα πάει σε ένα υγιές περιβάλλον, οπως αυτό της Σημιτικής... Κεντροαριστεράς των 58!!!Θέλει ομως κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ!!!Κάποιος να τον καθίσει στο καναπέ ... τα κους Ζιγκμουντ!!!!
Η συνέντευξη του Π.Τατσόπουλου των 08.13 θα μεταδοθεί κανονικάΗ δήλωση του Π.Τατσόπουλου των 09.23 θα καθυστερήσει 2 λεπτάΗ συνέντευξη του Π.Τατσόπουλου των 10.04 θα μεταδοθεί 2 λεπτά νωρίτεραΗ δήλωση του Π.Τατσόπουλου των 11.43 θα καθυστερήσει 13 λεπτάΗ δήλωση του Π.Τατσόπουλου των 12.05 θα καθυστερήσει 6 λεπτάΗ παρέμβαση του Π.Τατσόπουλου των 13.30 θα μεταδοθεί κανονικαΗ δήλωση του Π.Τατσόπουλου των 14.43 θα καθυστερήσει 6 λεπτά.Μπλουζάκια, κούπες και αυτόγραφα του Π.Τατσόπουλου στην έξοδο του στούντιο.
Εντάξει, δεν είναι ο αγαπημένος μου συγγραφέας, και απ' όταν μπλέχτηκε με τις κάμερες και τις ψήφους όλο θάλασσα τα κάνει. Αλλά να φεύγει ο Τατσόπουλος και να μένει ο παπα Σούρας; Κάτι δεν πάει καλά εκεί πέρα μου φαίνεται.