Ο κ. Πάγκαλος στο «Grand Resort»

Ο κ. Πάγκαλος στο «Grand Resort» Facebook Twitter
9

Τη φωτογραφία αυτή δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα», σημειώνοντας ότι «ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος απόλαυσε το περασμένο σαββατοκύριακο τις βουτιές του στο πολυτελέστατο θέρετρο «Grand Resort» στο Λαγονήσι».

Λίγο παρακάτω, στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία, αναφέρεται επίσης ότι αργότερα «στην παρέα προστέθηκαν φίλοι με τα παιδιά τους, καθώς και Φιλιππινέζες νταντάδες. Οι πολιτικές κουβέντες ξεκίνησαν και ο πρώην αντιπρόεδρος σχολίαζε με τον γνωστό καυστικό τρόπο την πολιτική επικαιρότητα. Νωρίς το μεσημέρι, πάντως, αποχώρησε μόνος του κατευθυνόμενος προς τα πολυτελή μπανγκαλόου και τις βίλες του resort».

 

Ο κ. Πάγκαλος στο «Grand Resort» Facebook Twitter

Να υπενθυμίσουμε επίσης τη δήλωση του κ. Πάγκαλου σε συνέντευξη του πριν από λίγες ημέρες στην τηλεόραση του ΑLPHA όταν κατακρίνοντας αυτούς που πήγαν στην Πολωνία, στον αγώνα Ελλάδας-Γερμανίας για το Euro, και φώναζαν το σύνθημα «Γερμανέ-Γερμανέ δεν θα σε πληρώσουμε ποτέ», είχε αναρωτηθεί που βρήκαν τα λεφτά για να πάνε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω καθόλου αν περνάει πολύ άσχημα (σ.σ. ο άνεργος) και πάει στη Βαρσοβία ταξιδάκι. Εγώ δεν μπορούσα να πάω ταξίδι στη Βαρσοβία. Δεν έχω λεφτά. Ειλικρινά μιλάω τώρα».

 

Πάντως η εφημερίδα γράφει ότι το «Grand Resort» «ανήκει στον επιστήθιο φίλο του κ. Παντελή Μαντωνακάκη». Θέμα-θυμίζουμε-είχε δημιουργηθεί παλαιότερα με δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο «ο κ. Πάγκαλος και η οικογένειά του διέμειναν και έκαναν ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη βασιλική σουίτα -τιμής 5.400 ευρώ τη βραδιά- του πολυτελέστατου ξενοδοχείου "King George Palace" στην πλατεία Συντάγματος, φιλοξενούμενος της οικογένειας Δασκαλαντωνάκη, συμφερόντων της οποίας είναι το ξενοδοχείο».

Τότε ο κ. Πάγκαλος είχε επικαλεστεί τη φιλία του με την οικογένεια Δασκαλαντωνάκη και μάλιστα είχε βγει και ανακοίνωση από τον όμιλο στην οποία αναφερόταν: «ο κ. Πάγκαλος έμεινε σε απλό δωμάτιο, το οποίο ζήτησε μετά την αλλαγή του έτους και λόγω του προχωρημένου της ώρας, για το οποίο εξεδόθη το Νόμιμο Φορολογικό στοιχείο (Νο ΑΠΥ 84275) καταβάλλοντας το ποσό που ίσχυε με βάση τις ανακοινωθείσες τιμές, ήτοι 219,85 ευρώ».

Εν τω μεταξύ ο κ. Πάγκαλος ολοκληρώνει τώρα που απέχει της ενεργού πολιτικής το περιβόητο βιβλίο του "Μαζί τα φάγαμε".

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM
ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΡΑΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Πολιτική / ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια το χαρακτήρα της Μουσουλμανικής Μειονότητας

«Επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις με ανάλογο περιεχόμενο ούτε δίκαιο παράγουν ούτε συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας», τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών
THE LIFO TEAM
ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM