Πάγκαλος: «Κι εμείς παρακολουθούσαμε τον Αμερικανό πρέσβη»

Πάγκαλος: «Κι εμείς παρακολουθούσαμε τον Αμερικανό πρέσβη» Facebook Twitter
6

Στην αποκάλυψη ότι και η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθούσε τον Αμερικανό πρέσβη στη χώρα μας, προχώρησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας το πρωί στον Bήμα Fm.

"Δεν μάθαμε τίποτε καινούριο, γιατί ξέραμε τα πάντα, αλλά ήταν πολύ διασκεδαστικό να ακούμε τον Αμερικανό πρεσβευτή στην Αθήνα να μιλάει με τον πρεσβευτή στην Άγκυρα και το Στέιτ Ντιπαρτμεντ με ακατάλληλες για ανηλίκους εκφράσεις" τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος, για την εποχή που ήταν υπ. Εξωτερικών.

Όπως τόνισε επίσης, οι παρακολουθήσεις σταμάτησαν γιατί το κατάλαβαν οι Αμερικανοί.

Οι δηλώσεις έγιναν στον απόηχο των αποκαλύψεων για τις παρακολουθήσεις, από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, χωρών, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, σύμφωνα με το Spiegel.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
"...Δεν μάθαμε τίποτε καινούριο, γιατί ξέραμε τα πάντα..."Ως γνωστόν ξέρανε τα πάντα και για τον Οτσαλάν.Στον Αγαθούλη (Candide) του Βολταίρου υπάρχει ένας γελοίος φιλόσοφος, ο Pangloss (το όνομά του είναι λογοπαίγνιο, από το παν + γλώσσα) που μονίμως αποφαίνεται κατά τρόπο απόλυτο επί παντός επιστητού, αλλά τελικά δεν μπορεί να σώσει ούτε τον εαυτό του. Μακρινός πρόγονος του Παγκάλου, ο παντογνώστης Πανγλώσσιος.