Αυγά στον Μπαρόζο

Αυγά στον Μπαρόζο Facebook Twitter
1

Ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο έγινε «στόχος» δυο νεαρών που του πέταξαν αυγά κατά τη διάρκεια ημερίδας στη Λιέγη για το μέλλον της Ευρώπης.

Οι δυο νεαροί, αφού υπέβαλαν ερωτήσεις στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που τον κατηγόρησαν για πολιτική λιτότητας και τον θάνατο μεταναστών στη Λαμπεντούζα, στη συνέχεια εκτόξευσαν αυγά προς το μέρος του.

Σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ο Μπαρόζο και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στο πάνελ γλίτωσαν τα αυγά και η συζήτηση συνεχίστηκε αφού πρώτα οι νεαροί αποβλήθηκαν από την αίθουσα.

Η «επίθεση» με τα αυγά, έγινε όταν την ώρα της συζήτησης ο ένας από τους δύο νεαρούς επικαλούμενος έρευνα του Ευρωβαρόμετρου είπε στον Μπαρόζο ότι "το 95% των πολιτών απορρίπτει τις πολιτικές λιτότητας αλλά δεν εισακούγεται".

Συντονιστής της συζήτησης τότε τους είπε ότι βρίσκονται εκεί για να θέτουν ερωτήσεις αλλά ο Μπαρόζο τους προέτρεψε να συνεχίσουν. Τότε ο νεαρός συνέχισε λέγοντας: "Οι Ευρωπαίοι αγρότες χάνουν χρήματα για κάθε αυγό που πωλούν εξαιτίας των πολιτικών σας για ελεύθερο εμπόριο", και στη συνέχεια εκείνος και μια κοπέλα δίπλα του, πέταξαν τα αυγά.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Γροιλανδία: Εκατοντάδες πολίτες σχεδιάζουν να διαδηλώσουν στα εγκαίνια του νέου αμερικανικού προξενείου

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά τις δηλώσεις του ειδικού απεσταλμένου των ΗΠΑ, Τζεφ Λάντρι, ότι «ήρθε η ώρα η Ουάσινγκτον να επαναφέρει το αποτύπωμά της» στην αρκτική περιοχή
THE LIFO TEAM