Σαράκης: «Δίκαιη απόφαση» η αποφυλάκιση Κασιδιάρη

Σαράκης: «Δίκαιη απόφαση» η αποφυλάκιση Κασιδιάρη Facebook Twitter
2

Ο Παύλος Σαράκης, δικηγόρος υπεράσπισης του χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη, έσπευσε να μιλήσει στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, μετά την απελευθέρωση -με περιοριστικούς όρους- των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

«Μέσα από την εξαντλητική ανακριτική διαδικασία δεν προέκυψε ένδειξη, το ελάχιστο είδος εμπλοκής του κ. Κασιδιάρη σε ποινικό αδίκημα. Το ίδιο και για τον κ. Παναγιώταρο. Όσο και αν έψαξαν, εξάντλησαν κάθε πτυχή της δικογραφίας, αλλά δεν ανευρέθη το ελάχιστο. Αντίθετα, προσκομίστηκαν στοιχεία που κλόνισαν τις κατηγορίες», είπε ο Π. Σαράκης, κάνοντας λόγο για «δίκαιη απόφαση».

Συνεχάρη τη Δικαιοσύνη

 

Ο Π. Σαράκης, προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, συνεχάρη τη Δικαιοσύνη, με το δικαιολογητικό ότι αν και το κλίμα ήταν φορτισμένο, εκείνη έκανε καλά τη δουλειά της. Επανέλαβε ότι ο πελάτης του ανέφερε από την πρώτη στιγμή ότι η δίωξή του ήταν πολιτική και συμπλήρωσε ότι «θα είναι υποψήφιος, μετά από αυτή την απόφαση, στις δημοτικές εκλογές, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος».

Οσον αφορά την ουσία της υπόθεσης, ο Π. Σαράκης είπε ότι δεν υπήρχε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο, αλλά «μόνον το έλλειμμα και η βιασύνη των αρχών να τους στείλουν κατηγορούμενους».

Οσον αφορά την διαγραφή του από τη ΝΔ, ο Π. Σαράκης είπε ότι «θεωρώ ότι ήταν μια πολιτική ανοησία, που έδινε σ' αυτήν την υπόθεση πολιτικό χαρακτήρα, ενώ, όπως την αντιμετωπίζω εγώ, είναι μια ποινική υπόθεση και διαδικασία».

Μιλώντας τέλος για την σημερινή απολογία Μιχαλολιάκου, και αν θεωρεί ότι θα προφυλακιστεί η όχι, εκτίμησε πως  «εάν προφυλακίζεται μόνον ο ένας από τους τέσσερις βασικούς κατηγορουμένους, ο κ. Μιχαλολιάκος έχει θεωρητικά πολλές πιθανότητες να αφεθεί ελεύθερος».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Προχωράμε στην πρόωρη εξόφληση του δανείου των 52,9 δισ. ευρώ που είχε λάβει η χώρα το 2010»

«Στόχος μας είναι έως το 2030 η Ελλάδα να μην έχει το υψηλότερο δημόσιο χρέος στην Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχθεί νέα προσφυγική κρίση όπως του 2015

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις επιπτώσεις από επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, προειδοποιώντας ότι μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια