Ο Κασιδιάρης ήξερε ποιος είναι ο προστατευόμενος μάρτυρας

Ο Κασιδιάρης ήξερε ποιος είναι ο προστατευόμενος μάρτυρας Facebook Twitter
10

Ενήμερος για τα στοιχεία προστατευόμενου μάρτυρα που έδωσε στις αρχές πληροφορίες για τη δράση της Χ.Α., εμφανίστηκε στον ανακριτή ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο βουλευτής της Χ.Α. γνώριζε το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση του μάρτυρα, ενώ είπε στον ανακριτή ότι πρόκειται για  άτομο που δεν έχει καμία ηθική, ότι ζητούσε χρήματα από τη Χρυσή Αυγή, ότι προερχόταν από τους ΑΝΕΛ και πως  εκδιώχθηκε από την οργάνωση λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα στοιχεία του προστατευόμενου μάρτυρα συμπεριλήφθηκαν στη δικογραφία και μοιράστηκαν από λάθος ΚΑΙ στους 50 περίπου δικηγόρους των κατηγορουμένων για τη δράση της Χ.Α.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαφάνιση 16χρονης: «Πάτε να μας κατηγορήσετε για κάτι;» - Νέες αποκαλύψεις για τους γονείς

Ελλάδα / Εξαφάνιση 16χρονης: «Πάτε να μας κατηγορήσετε για κάτι;» - Νέες αποκαλύψεις για τους γονείς της

«Την είχε κουρέψει ο μπαμπάς της σαν αγόρι, επειδή του ζήτησε να πάει κομμωτήριο», «Δεν είχε τίποτα το κινητό της, δεν την άφηνε να έχει Instagram» καταγγέλλουν συμμαθήτριες της 16χρονης
THE LIFO TEAM