Τσίπρας: «Δεν το επέλεξε, αναγκάστηκε να εξαρθρώσει η κυβέρνηση τη Χ.Α.»

Τσίπρας: «Δεν το επέλεξε, αναγκάστηκε να εξαρθρώσει η κυβέρνηση τη Χ.Α.» Facebook Twitter
6

Επίθεση εναντίον του Πρωθυπουργού και του «περιβάλλοντος» του εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας νωρίτερα στην Κ.Ο. του κόμματός του. Ο κ. Τσίπρας είπε ότι η κυβέρνηση δεν επέλεξε να εξαρθρώσει «την εγκληματική συμμορία» της Χ.Α., αλλά αναγκάστηκε κάτω από την πίεση της ελληνικής και της διεθνούς κοινής γνώμης.

Σημείωσε ακόμη ότι ο κ. Σαμαράς και το περιβάλλον του «επιμένουν στην επικίνδυνη και ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων» με «προφανή στόχο να δυναμιτίσουν το πολιτικό σκηνικό», επειδή «το μνημόνιο δεν βγαίνει».

«Προφανής τους στόχος να δυναμιτίσουν το πολιτικό σκηνικό. Το μνημόνιο όχι μόνο δεν βγαίνει, αλλά απειλεί με κατάρρευση την κοινωνία. Έρχεται κοινωνική κόλαση. Το πλεόνασμα των 2,5 δισ. έκανε φτερά μέσα σε λίγες μέρες, παρά την αγωνιώδη έκκληση Βενιζέλου στον Άσμουσεν να παραποιήσει τα στοιχεία», είπε ο κ. Τσίπρας.

Τόνισε επίσης ότι έρχονται νέα σκληρά μέτρα και για αυτό « η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντέξει την καταστροφή που προκαλεί, παρά μόνο αν επενδύσει στη στρατηγική της έντασης, στη στρατηγική της πόλωσης. Αυτή, όμως, είναι μία επικίνδυνη στρατηγική για τη δημοκρατία και για την ομαλότητα».

Για τη στρατηγική του κόμματός του είπε: «Όχι μόνο πρέπει να προετοιμαστεί για προβοκατόρικες ενέργειες, αλλά να εργαστεί για να τις ακυρώσει. Να απομονώσουμε όσους δεν διστάζουν ακόμα και τον διχασμό, προκειμένου να μείνουν στην εξουσία. Και να αποτελέσουμε εγγύηση της ομαλότητας και της σταθερότητας για τη μεγάλη δημοκρατική πλειοψηφία του λαού μας».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM