Αποκαλύψεις για καψόνια σε εκπαιδευόμενους υπαλλήλους στη Γερμανία

Αποκαλύψεις για καψόνια σε εκπαιδευόμενους υπαλλήλους στη Γερμανία Facebook Twitter
8

Σε καψόνια υποβάλλονταν εκπαιδευόμενοι υπάλληλοι της γνωστής εταιρίας Aldi, σε κατάστημα στο κρατίδιο της Βάδης- Βυρτεμβέργης, όπως παραδέχτηκε και εκπρόσωπος του ομίλου εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του για τα γεγονότα και επιβεβαιώνοντας ότι οι καταγγελίες αληθεύουν.

Σύμφωνα με το περιοδικό Spiegel, κατά την διάρκεια της  «εκπαίδευσης»,  οι μαθητευόμενοι δένονταν σε στύλους με διαφανή μεμβράνη περιτυλίγματος και τους ζωγράφιζαν το πρόσωπο με μαρκαδόρους. Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες μαθητευόμενου, τον απείλησαν ότι σε περίπτωση που κάνει κάποιο παράπτωμα θα τον έκλειναν σε κατάψυξη, σε θερμοκρασία μειον 20 βαθμών Κελσίου.

Στα καψόνια συμμετείχαν και ανώτερα διευθυντικά στελέχη. Έρευνα με την κατηγορία της σωματικής βλάβης και της στέρησης της ελευθερίας διέταξαν οι δικαστικές αρχές της Γερμανίας.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συμφωνία Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν δίνει στην Τουρκία άνοιγμα στον νότιο Καύκασο

Ανάλυση / Η συμφωνία Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν δίνει στην Τουρκία άνοιγμα στον νότιο Καύκασο

Η νέα ειρηνευτική συμφωνία με διαμεσολάβηση των ΗΠΑ μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας ανοίγει τον δρόμο για εξομάλυνση Τουρκίας-Αρμενίας, ενισχύοντας τα στρατηγικά συμφέροντα της Άγκυρας στον Νότιο Καύκασο και την Κεντρική Ασία
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΤΡΑΜΠ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Διεθνή / Ανάλυση BBC: Η πρώτη αποτίμηση της συνάντησης στον Λευκό Οίκο - Η στάση Τραμπ, Ζελένσκι και Ευρωπαίων

«Κανείς δεν θέλει να διαφωνήσει με τον Τραμπ» αλλά η γλώσσα του σώματός τους υποδηλώνει ότι «μπορεί να μην είναι τόσο αισιόδοξοι όσο υποδηλώνουν τα λόγια τους» - «Ο Τραμπ διέκοψε τις συνομιλίες με τους Ευρωπαίους για να μιλήσει με τον Πούτιν»
LIFO NEWSROOM