Αποκαλύψεις για καψόνια σε εκπαιδευόμενους υπαλλήλους στη Γερμανία

Αποκαλύψεις για καψόνια σε εκπαιδευόμενους υπαλλήλους στη Γερμανία Facebook Twitter
8

Σε καψόνια υποβάλλονταν εκπαιδευόμενοι υπάλληλοι της γνωστής εταιρίας Aldi, σε κατάστημα στο κρατίδιο της Βάδης- Βυρτεμβέργης, όπως παραδέχτηκε και εκπρόσωπος του ομίλου εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του για τα γεγονότα και επιβεβαιώνοντας ότι οι καταγγελίες αληθεύουν.

Σύμφωνα με το περιοδικό Spiegel, κατά την διάρκεια της  «εκπαίδευσης»,  οι μαθητευόμενοι δένονταν σε στύλους με διαφανή μεμβράνη περιτυλίγματος και τους ζωγράφιζαν το πρόσωπο με μαρκαδόρους. Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες μαθητευόμενου, τον απείλησαν ότι σε περίπτωση που κάνει κάποιο παράπτωμα θα τον έκλειναν σε κατάψυξη, σε θερμοκρασία μειον 20 βαθμών Κελσίου.

Στα καψόνια συμμετείχαν και ανώτερα διευθυντικά στελέχη. Έρευνα με την κατηγορία της σωματικής βλάβης και της στέρησης της ελευθερίας διέταξαν οι δικαστικές αρχές της Γερμανίας.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΑΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ

Διεθνή / Επαφές του ΝΑΤΟ με σεναριογράφους και παραγωγούς πυροδοτούν κατηγορίες για «προπαγάνδα»

Η συμμαχία διοργανώνει κλειστές συναντήσεις με επαγγελματίες της τηλεόρασης και του κινηματογράφου σε Ευρώπη και ΗΠΑ, με στόχο την ενημέρωση για ζητήματα ασφάλειας
THE LIFO TEAM
WALL STREET JOURNAL ΙΡΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Wall Street Journal: Ο πόλεμος στο Ιράν δίνει στους αντιπάλους των ΗΠΑ «μια ματιά σε πραγματικό χρόνο» για τον αμερικανικό στρατό

Κίνα, Ρωσία και Βόρεια Κορέα έχουν μια σπάνια ευκαιρία να μάθουν για τις δυνατότητες και τους περιορισμούς του αμερικανικού στρατού
THE LIFO TEAM