ΚΚΕ για την συνάντηση Σαμαρά Ομπάμα: «κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό»

ΚΚΕ για την συνάντηση Σαμαρά Ομπάμα: «κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό» Facebook Twitter
4

«Η στήριξη που ζήτησε και πήρε ο πρωθυπουργός από τις ΗΠΑ αποδεικνύει ότι τόσο η Ε.Ε. όσο και οι ΗΠΑ απαιτούν τη συνέχιση των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης που οδηγούν το λαό στη χρεοκοπία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ με αφορμή τη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Μπαράκ Ομπάμα στην Ουάσιγκτον.

«Ολοι εκείνοι που σήμερα θριαμβολογούν για τη συνάντηση Σαμαρά - Ομπάμα και τις δηλώσεις Ομπάμα περί ανάπτυξης -ότι δήθεν αποτελούν αντίβαρο στην εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική- όσοι τον καλούν να επιλέξει τον ένα "λύκο" (ΗΠΑ) έναντι του άλλου (Γερμανία), κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα τον ελληνικό λαό», συνεχίζει το ΚΚΕ.

Κριτική και προς τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε το ΚΚΕ: «σπέρνει αυταπάτες ότι το επεκτατικό μίγμα καπιταλιστικής διαχείρισης των ΗΠΑ είναι πιο φιλολαϊκό από το περιοριστικό της Γερμανίας και της Ευρωζώνη. Και τα δύο μίγματα είναι οι δύο όψεις του ίδιου αντιλαϊκού νομίσματος, το οποίο πληρώνουν πανάκριβα οι λαοί», γράφει η ανακοίνωση.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Να μου στείλεις τον Κουτσουμπά να μου πει τι πρέπει να με χαλάει και τι όχι σύντροφε!Να τον ρωτήσω ΠΟΥ και ΠΟΣΟ βρήκε και αγόρασε την συχνότητα το ΚΚΕ επιτρέπεται ή θα στεναχωρηθεί το πολιτικό γραφείο του κόμματος?