Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

TWOMINUTES ANGIE
Το twominutesangie.com είναι το blog της δημοσιογράφου και food blogger Αντζελίνας Καλογεροπούλου.
<

ΑΡΘΡΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

 Δυο εύκολες συνταγές με κολοκύθα

Γεύση Δυο εύκολες συνταγές με κολοκύθα

Έχει τις ευκολίες της η κομμένη κολοκύθα, που ολοένα και περισσότερα σούπερ-μάρκετ περιλαμβάνουν σε δισκάκια στο τμήμα των φρέσκων λαχανικών. Έτοιμη για μαγείρεμα, γίνεται ακόμα πιο ελκυστική για τις χειμωνιάτικες συνταγές μας.
17.1.2021
Δυο εύκολες συνταγές με κολοκύθα
Δάφνη, η νύμφη που ξελόγιασε τον Απόλλωνα και απαραίτητο συστατικό στην κουζίνα μας

Γεύση Δάφνη, η νύμφη που ξελόγιασε τον Απόλλωνα και απαραίτητο συστατικό στην κουζίνα μας

Όχι μόνο στην ελληνική κουζίνα μα και σε ολόκληρη τη μεσογειακή λεκάνη, ήδη από την αρχαιότητα, εκτός του ότι στολίζει τους νικητές και τους ήρωες, η δάφνη αρωματίζει και τα μαγειρέματά μας.
10.1.2021
Δάφνη, η νύμφη που ξελόγιασε τον Απόλλωνα και απαραίτητο συστατικό στην κουζίνα μας
Οι γεύσεις της Cookoovaya σε delivery: Ο Περικλής Κοσκινάς παρουσιάζει τα νέα σάντουιτς με ψάρι

Γεύση Οι γεύσεις της Cookoovaya σε delivery: Ο Περικλής Κοσκινάς παρουσιάζει τα νέα σάντουιτς με ψάρι

Μια συζήτηση με τον Περικλή Κοσκινά, σεφ του εστιατορίου Cookoovaya, που πιστεύει ότι η συνέχιση της επαφής με το κοινό του είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να επιδιώξει κάθε εστιατόριο, τώρα στο lockdown.
19.11.2020
Οι γεύσεις της Cookoovaya σε delivery: Ο Περικλής Κοσκινάς παρουσιάζει τα νέα σάντουιτς με ψάρι
 Όχι άλλο αβοκάντο, είναι ώρα ο Έλληνας χορτοφάγος να γνωρίσει τα άγρια χόρτα μας!

Γεύση Όχι άλλο αβοκάντο, είναι ώρα ο Έλληνας χορτοφάγος να γνωρίσει τα άγρια χόρτα μας!

Η σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη, με την ευκαιρία της επανέκδοσης του βιβλίου της «Χόρτα», μας μιλά για τον φυτικό πλούτο της Κρήτης και μας δίνει τρεις πρωτότυπες συνταγές με άγρια χόρτα.
16.2.2020
Όχι άλλο αβοκάντο, είναι ώρα ο Έλληνας χορτοφάγος να γνωρίσει τα άγρια χόρτα μας!
«Μeat the Change»: Μια διεθνής καμπάνια επιχειρεί να αλλάξει τον τρόπο που καταναλώνουμε κρέας

Γεύση «Μeat the Change»: Μια διεθνής καμπάνια επιχειρεί να αλλάξει τον τρόπο που καταναλώνουμε κρέας

Το διεθνές διατροφικό κίνημα Slow Food σε μια προσπάθεια ενημέρωσης του παγκόσμιου καταναλωτή που φαίνεται να λατρεύει το κρέας.
25.1.2020
«Μeat the Change»: Μια διεθνής καμπάνια επιχειρεί να αλλάξει τον τρόπο που καταναλώνουμε κρέας
Συνέντευξη με τον Κορεάτη «περιπλανώμενο σεφ» Jiho Im – και μια πανεύκολη κορεάτικη συνταγή

Γεύση Συνέντευξη με τον Κορεάτη «περιπλανώμενο σεφ» Jiho Im – και μια πανεύκολη κορεάτικη συνταγή

Συνέντευξη με τον Κορεάτη σεφ Jiho Im, πρωταγωνιστή του ντοκιμαντέρ «Περιπλανώμενος Σεφ» που θα προβληθεί την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο, και μια κορεάτικη συνταγή που μπορείτε να ετοιμάσετε εύκολα στο σπίτι.
10.1.2020
Συνέντευξη με τον Κορεάτη «περιπλανώμενο σεφ» Jiho Im – και μια πανεύκολη κορεάτικη συνταγή
Λωτός: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το μυθικό φρούτο + μια συνταγή για κέικ

Γεύση Λωτός: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το μυθικό φρούτο + μια συνταγή για κέικ

Ένα από τα πιο όμορφα φθινοπωρινά φρούτα, ο λαμπερός λωτός, φαίνεται να κερδίζει σταθερά την προτίμησή μας και κάθε χρόνο ολοένα και περισσότεροι τον απολαμβάνουμε ωμό ή σε σαλάτες.
30.11.2019
Λωτός: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το μυθικό φρούτο + μια συνταγή για κέικ
Πώς να έχεις πάντα στο σπίτι κάτι νόστιμο να φας

Γεύση Πώς να έχεις πάντα στο σπίτι κάτι νόστιμο να φας

Το μαγείρεμα στο σπίτι δεν είναι το περίτεχνο και αγχωτικό μαγείρεμα που βλέπουμε στα τηλεοπτικά μαγειρικά παιχνίδια, είναι κάτι άλλο, συνήθως πιο απλό και σίγουρα πιο διασκεδαστικό
30.10.2019
Πώς να έχεις πάντα στο σπίτι κάτι νόστιμο να φας
Η Κωνσταντίνα Λίτσα  μας ξεναγεί στον κόσμο της βοτανοθεραπείας

Ψυχή&Σώμα Η Κωνσταντίνα Λίτσα μας ξεναγεί στον κόσμο της βοτανοθεραπείας

Μας μαθαίνει πώς λειτουργεί η αυτοΐαση, επιλέγει τα σημαντικότερα ελληνικά βότανα και μας δίνει μια συνταγή για να αντιμετωπίσουμε το φθινοπωρινό κρυολόγημα.
13.10.2019
Η Κωνσταντίνα Λίτσα μας ξεναγεί στον κόσμο της βοτανοθεραπείας
<
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή