ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

«Cheers to corona!»: Μυστικά VIP πάρτι από τη Νέα Υόρκη ως το Μιλάνο αψηφούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό

«Cheers to corona!»: Μυστικά VIP πάρτι από τη Νέα Υόρκη ως το Μιλάνο αψηφούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό Facebook Twitter
0



ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ μέρες δημοσιοποιήθηκε μια φωτογραφία που απεικονίζει την προετοιμασία ενός 'παράνομου' πάρτι που συνέβη εν μέσω αυστηρού lockdown τη νύχτα της πρωτομαγιάς στον σφραγισμένο υποτίθεται χώρο του νέου trendy μπαρ Omar's La Boîte στο Lower East Side της Νέας Υόρκης. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα New York Post, κινητοποιώντας τις αρχές και υποχρεώνοντας τον ιδιοκτήτη του μαγαζιου και διάσημο στους κοσμικούς κύκλους, Omar Hernandez, να δηλώσει ότι δεν έχει ιδέα για το περιστατικό που συνέβη στο κλειστό μαγαζί και ενώ ο ίδιος βρισκόταν μακριά από την πόλη.

«Cheers to corona!»: Μυστικά VIP πάρτι από τη Νέα Υόρκη ως το Μιλάνο αψηφούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό Facebook Twitter
Πριν από λίγες μέρες δημοσιοποιήθηκε αυτή η φωτογραφία που απεικονίζει την προετοιμασία ενός 'παράνομου' πάρτι που συνέβη τη νύχτα της πρωτομαγιάς στον σφραγισμένο υποτίθεται χώρο του νέου trendy μπαρ Omar's La Boîte στο Lower East Side της Νέας Υόρκης

Χωρίς να κατονομάζει διευθύνσεις και στοιχεία, η νεαρή αρχισυντάκτρια της lifestyle μιντιακής πλατφόρμας Air Mail, Elena Clavarino, αποκαλύπτει σε άρθρο της την πρόσφατη εμπειρία της από μυστικό πάρτι σε κλειστό υπόγειο χώρο στη Νέα Υόρκη όπου στοιβάζονται νέοι, ωραίοι και ευκατάστατοι θαμώνες, αψηφώντας τα μέτρα για την πανδημία η οποία έχει σαρώσει την πόλη:

«Χτυπάς την μαύρη πόρτα, λες στον δίμετρο πορτιέρη που ανοίγει το παρασύνθημα, και μετά κατεβαίνεις τα σκαλιά για να σε υποδεχτεί το κόκκινο φως που μαλακώνει τις άφτιαχτες γωνίες στον υπόγειο χώρο που διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη μπάρα. Ο μπάρμαν δεν φορά μάσκα καθώς σερβίρει τους καμιά τριανταριά θαμώνες...».

Σύμφωνα με την περιγραφή, τα σφηνάκια τεκίλας και τα dry martini πάνε κι έρχονται διαρκώς ($10 το ένα, μόνο με μετρητά η συναλλαγή) ενώ στους καθρέπτες που έχουν τοποθετηθεί στις πλάκες γύρω από τον χώρο του DJ, κάποιοι σνιφάρουν κόκα και κεταμίνη, ενώ κάποιοι άλλοι που κάθονται στα μαξιλάρια που έχουν τοποθετηθεί χύμα στο πάτωμα, γλύφουν σοκολάτα με μαγικά μανιτάρια:

«Ο DJ παίζει techno και house βινύλια ενώ ένα όμορφο χαμογελαστό ζευγάρι μας μοιράζει αξεσουάρ: καουμπόικα καπέλα, πολύχρωμα στέμματα, λαμπερές περούκες... Ένα supermodel που αναγνώρισα από το Instagram και ο φίλος τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους αναφωνώντας: "Cheers to corona!". Δύο άντρες δίπλα μου κάνουν τον χαιρετισμό του αγκώνα πριν ξεσπάσουν σε γέλια και αγκαλιαστούν σα να μην τρέχει τίποτα».

Όπως αναφέρει η συντάκτρια του άρθρου, τα υπόγεια πάρτι βρίσκονται σε έξαρση παρά το lockdown. Οι προσκλήσεις με την ημερομηνία του event φτάνουν μέσω μηνυμάτων τύπου 'save the date' μερικές μέρες πριν, ενώ η ακριβής τοποθεσία αποκαλύπτεται από τους διοργανωτές στους προσκεκλημένους καμιά ώρα περίπου πριν από την έναρξη του πάρτι μέσω κρυπτογραφημένων μηνυμάτων σε συγκεκριμένες εφαρμογές. Τα πάρτι κατά κανόνα ξεκινάνε νωρίς και φιλοξενούν γύρω στα 20 με 40 άτομα σε υπόγειους χώρους στο downtown του Μανχάταν και στο Μπρούκλιν. Όσο πιο απόμερο και ήσυχο το σημείο, τόσο το καλύτερο. Το 'προσωπικό' σπανίως ξεπερνά τα δύο άτομα και η μέρα διεξαγωγής αλλάζει κάθε εβδομάδα

«Cheers to corona!»: Μυστικά VIP πάρτι από τη Νέα Υόρκη ως το Μιλάνο αψηφούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό Facebook Twitter
Η Elena Clavarino, αρθρογράφος στη lifestyle πλατφόρμα Air Mail.

Κάποια από αυτά τα μυστικά πάρτι διεξάγονται σε μονωμένα υπόγεια εστιατορίων που παραμένουν κλειστά και σε κάποιες περιπτώσεις περιλαμβάνουν την εμπειρία του εστιατορίου με τραπέζια και φαγητά πριν εξελιχθούν σε πάρτι με ποτά και κοκαΐνη.

Όπως αναφέρει το άρθρο, δεν πρόκειται για φαινόμενο που συμβαίνει αποκλειστικά στη Νέα Υόρκη. Οι οργανωτές ενός ετήσιου πάρτι που συνδέεται με το φεστιβάλ Burning Man, αναζητούν χώρο για ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι "festival-style" με σεφ και DJ's στο οποίο θα μπορούν να παρευρεθούν μέχρι 50 άτομα που θα διαθέσουν και αναλόγως υψηλό χρηματικό ποσό για την εμπειρία αυτή. Υπάρχουν επίσης κάποια παραλιακά εστιατόρια και beach bars στην ακτογραμμή του Μεξικού λίγο κάτω από την Καλιφόρνια που διοργανώνουν τακτικά αντίστοιχα πάρτι.

Αλλά και στην Ευρώπη κυκλοφορούν διαρκώς από στόμα και στόμα ειδήσεις για «μυστικά» πάρτι που αψηφούν τις σχετικές απαγορεύσεις, ακόμα και στο Μιλάνο, που αποτέλεσε την 'κοιτίδα' της πανδημίας που σάρωσε την Ιταλία:

«Μια μάλλον διάσημη ηθοποιός που γνωρίζω, μου είπε πριν λίγες μέρες ότι έλαβε πρόσκληση για ένα μεγάλο 'Πάρτι της Φάσης 2' (παρά την χαλάρωση των μέτρων, οι κοινωνικές συναθροίσεις εξακολουθούν να απαγορεύονται στην Ιταλία). Η πρόσκληση έφτασε στο σπίτι της ταχυδρομικά με την σημείωση ότι η ακριβής τοποθεσία 'θα ανακοινωθεί σύντομα'. Μια φίλη μου από το Παρίσι μου αφηγήθηκε μια αντίστοιχη ιστορία: πήγε να χαιρετήσει την ιδιοκτήτρια ενός καφέ στη γειτονιά της που βρισκόταν στο μαγαζί για 'ανακαίνηση' και κατέληξε να πίνει σφηνάκια σε τρελό πάρτι που συνέβαινε στο υπόγειο του καφέ».

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ