3 urban spots της Αθήνας για να απολαύσετε premium gin

3 urban spots της Αθήνας για να απολαύσετε premium gin Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Η Αθήνα είναι μία πόλη με μοναδική ταυτότητα. Οι κάτοικοί της είναι ανεξάρτητοι, σύγχρονοι, edgy και κοινωνικοί – γι' αυτό πάντα αναζητούν τα πιο hot urban μέρη για να απολαύσουν τις αγαπημένες τους γεύσεις, να ζήσουν νέες εμπειρίες και να εξερευνήσουν κάθε πιθανότητα.

Αν τους αναζητήσετε, θα τους βρείτε σε μερικά από τα πιο δημοφιλή spots, να απολαμβάνουν ένα ιδιαίτερο cocktail με εκλεκτό gin, φτιαγμένο από έναν ταλαντούχο mixologist. Ενδεχομένως, να απολαμβάνουν το Bulldog London Dry Gin τους, ένα ποτό εμπλουτισμένο με 12 βότανα από όλο τον κόσμο, όπως μάτι δράκου, λευκή παπαρούνα, φύλλα λωτού και λεβάντα. 

3 urban spots της Αθήνας για να απολαύσετε premium gin Facebook Twitter

Λόγω της ιδιαίτερης γεύσης του, το Bulldog London Dry Gin απευθύνεται σε εκείνους που τους αρέσει να γράφουν τη δική τους ιστορία που ξεφεύγει από τις νόρμες, κάνοντας τα πράγματα με το δικό τους τρόπο. Το gin αυτό έχει δυναμικό και ανατρεπτικό χαρακτήρα, ενώ ακόμα και η φιάλη του, με ασυνήθιστο μαύρο χρώμα, θα κεντρίσει αμέσως το ενδιαφέρον.

Παρακάτω, βρήκαμε τα 3 urban spots που μπορείτε να απολαύσετε το Bulldog London Dry Gin στην Αθήνα:

Mr. Peacock

Κατσουλιέρη 7, Χαλάνδρι

 

3 urban spots της Αθήνας για να απολαύσετε premium gin Facebook Twitter

 

To Mr. Peacock είναι ένα πολύχρωμο all day bar, που συνδυάζει το street food, με τα ιδιαίτερα cocktails. Ανάμεσα σε vintage και boho έπιπλα, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας σε έναν χαλαρό και φιλόξενο χώρο, διαλέγοντας από έναν μεγάλο κατάλογο από cocktails με απρόσμενα twists. Οι γεύσεις αυτές προέρχονται από ταλαντούχους mixologists, που μπορούν να συνδυάσουν κάθε πιθανή γεύση. Ζητήστε ένα Bulldog & Tonic με μια φέτα γκρέιπφρουτ και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, για έναν ξεχωριστό συνδυασμό.

The Bank Job

Κολοκοτρώνη 13, Αθήνα

 

3 urban spots της Αθήνας για να απολαύσετε premium gin Facebook Twitter

 

Το The Bank Job είναι ένας σταθμός όσον αφορά τις βραδινές εξόδους, καθώς βρίσκεται στο επίκεντρο των αθηναϊκών spots: Στην Κολοκοτρώνη. Εκτός από πολλές διαφορετικές μουσικές επιλογές (που είναι κυρίως χορευτικές), στο bar του θα βρείτε εκτός από cocktail experts, μία μεγάλη συλλογή από εμπνευσμένες γεύσεις. Είτε με άρωμα Ελλάδας, είτε με άρωμα Λονδίνου, μπορείτε να επιλέξετε το cocktail ή το ποτό που σας ταιριάζει, χωρίς περιορισμούς, απλά όπως νιώθετε. Shine In Your Own Light. Επιλέξτε ένα Bulldog & Tonic με μαύρα μούρα, για μία διαφορετική γευστική εμπειρία.

Block 146

Πλ. Φιλικής Εταιρείας 14, Κολωνάκι

 

3 urban spots της Αθήνας για να απολαύσετε premium gin Facebook Twitter

 

Το Block club 146 υπήρξε ένα από τα πιο δημοφιλή all day μαγαζιά της Νέας Ερυθραίας και τώρα μεταφέρθηκε για τις χειμερινές σεζόν στο Κολωνάκι. Παραμένει ένας all day χώρος που μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ ή το φαγητό του, ενώ μπορεί να επιλέξει από έναν μεγάλο αριθμό από μοναδικά cocktails. Όσο για εκείνους που προτιμούν τα all-nighters, μπορούν να διασκεδάσουν μέχρι το πρωί από τη μέση της βδομάδας, μέχρι το Σαββατοκύριακο. Απολαύστε ένα κλασικό gin tonic με βάση το Bulldog London Dry Gin για κλασικές γεύσεις ή εμπιστευθείτε έναν από τους έμπειρους bartenders για να σας εκπλήξει με κάποια ιδιαίτερη συνταγή.

Απολαύστε υπεύθυνα.

@bulldoggingr

#shineinyourownlight

#bulldoggin

Urban Culture
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Δέκα σημεία του Πειραιά που δεν γνωρίζουν οι Αθηναίοι

Urban Culture / Δέκα σημεία του Πειραιά που δεν γνωρίζουν οι Αθηναίοι

Ένα μικρό οδοιπορικό σε περισσότερο ή λιγότερο γνωστά τοπόσημα και γειτονιές του Πειραιά που παρουσιάζουν ιστορικό, αρχιτεκτονικό, κοινωνιολογικό αλλά και πολιτιστικό ενδιαφέρον με «ξεναγό» τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου, Νίκο Διαμαντή.  
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Radio Lifo / Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η πρωτεΐνη είναι συνώνυμη με την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Από πού παίρνουν όμως την πρωτεΐνη τους οι χορτοφάγοι, οι βίγκαν ή όσοι απλά θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος; Η Μερόπη Κοκκίνη συζητά με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

Radio Lifo / Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

O στυλίστας Ανδρέας Κόκκινος και ο γραφίστας Στάθης Μητρόπουλος εξηγούν στη Μερόπη Κοκκίνη πώς έστησαν το βιβλιοπωλείο τους και τι έκαναν όταν ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε εκεί η Τίλντα Σουίντον.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ