ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Columbia Sportswear x Κωνσταντίνος Σοφικίτης: Αποστολή στη Μαδαγασκάρη

Columbia Sportswear x Κωνσταντίνος Σοφικίτης: Αποστολή στη Μαδαγασκάρη Facebook Twitter
0

Από το Antananarivo μέχρι το Grand Tsingy και το Kirindy Forest, αυτό το καλοκαίρι η αποστολή της Columbia που αποτελείται τον Κωνσταντίνο, τον Βασίλη Γ. τον Τρύφωνα και το Βασίλη Ν. βρέθηκε στο τέταρτο μεγαλύτερο νησί στη γη, τη Μαδαγασκάρη!


Ο αναγνωρισμένος φωτογράφος Κωνσταντίνος Σοφικίτης πήρε την κάμερά του, γέμισε το σακίδιό του με τον απαραίτητο εξοπλισμό και πήρε μέρος σε μία περιπέτεια τόσο σκληρή όσο και συναρπαστική! Ο ίδιος περιγράφει για το ταξίδι «Με έναν χάρτη, πληροφορίες στο δρόμο, τοπική μουσική και χιούμορ, ξεκινήσαμε την ιχνηλασία στη Μαδαγασκάρη. Μέσα σε ένα περίπου μήνα, διασχίσαμε σχεδόν όλη τη χώρα. Πότε, με τα πόδια, πότε σε φορτηγά και πότε σε πιρόγες η χρήση των οποίων χρονολογείται από την εποχή εκατοντάδων χρόνων πίσω».

Η ατμόσφαιρα του τοπίου και οι εναλλαγές του περιβάλλοντος μπορούν να συνεπάρουν κάθε ταξιδιώτη που επιθυμεί να γνωρίσει από κοντά το περιβάλλον του Ινδικού ωκεανού! Έτσι λοιπόν, η αποστολή σκαρφάλωσε στο αφιλόξενο Grand Tsingy, χάθηκε στις ζούγκλες που ακόμη δεν έχει αγγίζει ο σύγχρονος πολιτισμός, γνώρισε απομονωμένες φυλές και γέμισε το σακίδιό της με κάτι περισσότερο από εξοπλισμό ταξιδιού.

  

Στόχος τους ήταν να γνωρίσουν αυτό τον μοναδικό τόπο μέσα από την «απομόνωσή» του, τον παλμό του και τους ρυθμούς της πρωτεύουσας της Μαδαγασκάρης. Και τον ανακάλυψαν με τον φωτογραφικό φακό του Κωνσταντίνου Σοφικίτη, τη βιντεοκάμερα του Βασίλη Γούτη αλλά και τις αντοχές του εξοπλισμού τους που τους έβγαλαν ασπροπρόσωπους ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες υγρασίας και καύσωνα. Γι'αυτό άλλωστε η Columbia Sportswear είναι #TestedTough!

Δες το μαγευτικό βίντεο από την περιπέτειά τους: 

 

 
Ταξίδια
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 48 ώρες στον Πύργο και στην Αρχαία Ολυμπία

Ταξίδια /  48 ώρες στον Πύργο και στην Αρχαία Ολυμπία

Σε αυτή την περιοχή της Ηλείας κάνουμε βόλτα στο κέντρο του Πύργου, επισκεπτόμαστε τον Ναό του Δία στην Ολυμπία, το Στάδιο και θαυμάζουμε τον Ερμή του Πραξιτέλη και τη Νίκη του Παιωνίου στο αρχαιολογικό της μουσείο.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Λιουμπλιάνα

Ταξίδια / Λιουμπλιάνα: Μια ατμοσφαιρική πρωτεύουσα «τσέπης»

Σε αυτήν τη μεσαιωνική πόλη περιφερόμαστε σε ινσταγκραμικές γέφυρες, τρώμε χωρίς ενοχές παγωτά, ζυμαρικά και σούπες, απολαμβάνουμε την πανοραμική θέα από το κάστρο και κάνουμε ευχές - μπορεί να πραγματοποιηθούν.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
«Η πραγματική ζωή βρίσκεται στα απλά»

Ταξίδια / «Η αίσθηση που σου χαρίζει η ζωή στο νησί είναι ασύγκριτη»

Η Ασπασία-Σοφία Παστρικού σπούδασε Μηχανολογία στην Αγγλία, θέλοντας να γίνει μηχανικός στη Formula 1, όμως έπειτα από πολλά χρόνια περιπλάνησης επέστρεψε στο νησί της, την Κω, και ασχολήθηκε με τα βότανα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ