6 apps για να βγάλετε χρήματα από την άνεση του σπιτιού σας

6 apps για να βγάλετε χρήματα από την άνεση του σπιτιού σας Facebook Twitter
1

Όσο κι αν ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, υπάρχουν apps που μπορείτε να κατεβάσετε στο smartphone σας και να βγάλετε χρήματα από την άνεση του καναπέ σας.

Μπορεί οι εφαρμογές αυτές να μη σας κάνουν εκατομμυριούχους, ωστόσο, μπορούν να σας βοηθήσουν να βγάλετε μερικά έξτρα χρήματα, αρκετά για να πληρώσετε τον λογαριασμό του κινητού σας, για παράδειγμα. Είτε έχετε iOS, είτε Android, υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές που ποικίλουν, από apps για έρευνα marketing μέχρι διαφημιστικές για όταν έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο.

Αυτό που χρειάζεται να προσέξετε για να μην πέσετε σε «παγίδα» είναι οι εφαρμογές που σας ζητούν χρήματα για να δημιουργήσετε λογαριασμό ή υπερβάλλουν με τα πιθανά κέρδη (μεγάλα ποσά χρημάτων). Κοιτάτε πάντα τη βαθμολογία της εφαρμογής, αλλά και τις κριτικές των χρηστών. Μπορείτε επίσης να κάνετε μία γρήγορη έρευνα στο Internet για σχόλια και αρνητικές κριτικές.

Αυτό που χρειάζεται να προσέξετε για να μην πέσετε σε «παγίδα» είναι οι εφαρμογές που σας ζητούν χρήματα για να δημιουργήσετε λογαριασμό ή υπερβάλλουν με τα πιθανά κέρδη.

Money App

Το Money App είναι μία εφαρμογή έρευνας αγοράς που σας ανταμείβει όταν συμπληρώνετε διάφορα tasks, όπως το να πείτε τη γνώμη σας, να παίξετε παιχνίδια ή να πάρετε μέρος σε δωρεάν trials. Ανοίγετε έναν λογαριασμό στο Money App και ξεκινάτε να συμπληρώνετε tasks για να πάρετε επιβραβεύσεις, τις οποίες μπορείτε αργότερα να κάνετε χρήματα μέσω ενός λογαριασμού στο PayPal. Είναι διαθέσιμη για iOS και Android.

Foap

Το Foap είναι μία εφαρμογή που επιτρέπει σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους να βγάλουν έξτρα χρήματα πουλώντας φωτογραφίες που έβγαλαν με το smartphone τους. Ανοίγετε έναν λογαριασμό, ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας σε καλή ανάλυση με ξεκάθαρα tags και οι φωτογραφίες σας βαθμολογούνται από το εγγεγραμμένο κοινό του Foap που ξεπερνάει τους 2,5 εκατομμύρια φωτογράφους σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν επίσης «αποστολές» όπου διάφορα brands και πρακτορεία κάνουν συγκεκριμένα αιτήματα για εικόνες. Είναι διαθέσιμη σε iOS και Android.

Bookscouter

To Bookscouter είναι μία εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν χρήματα πουλώντας καινούρια και παλιά βιβλία. Μόλις κατεβάσετε το app, μπορείτε να φτιάξετε εύκολα έναν λογαριασμό και μετά να σκανάρετε τα barcodes με την κάμερα του κινητού σας. Θα δείτε μία συνάθροιση των τιμών από αγοραστές, με τον υψηλότερο αγοραστή στην κορυφή. Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Ωστόσο, σύμφωνα με κριτικές χρηστών, δεν θα δείτε τιμές για όλα τα barcodes που σκανάρετε και μερικές φορές κάποιοι που προσφέρθηκαν να αγοράσουν τα βιβλία σας μπορεί να εξαφανιστούν πριν από τη συναλλαγή. Είναι διαθέσιμη για iOS και Android.

Toluna

Το Toluna είναι μία εφαρμογή για έρευνες αγοράς, η οποία προσφέρει όχι μόνο χρήματα μέσω Paypal με το να συμπληρώσετε μία έρευνα, αλλά σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε και τις δικές σας έρευνες (π.χ. για τα τελευταία gadgets της αγοράς ή για διάφορα προϊόντα που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση). Η δημιουργία λογαριασμού είναι απλή, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα διαδικτυακό σεμινάριο έτσι ώστε να καταλάβετε όλους τους τρόπους με τους οποίους λειτουργεί. Είναι διαθέσιμη για iOS και Android.

Musely

Το Musely είναι μία διαδικτυακή κοινότητα και μία εφαρμογή αγορών για προϊόντα ομορφιάς και μόδας φιλικά προς το περιβάλλον, όπως και μία κοινωνική πλατφόρμα για γυναίκες που μπορούν να μοιράζονται υγιείς lifestyle συμβουλές, από tips για νέες μητέρες, μέχρι skincare και γυμναστική. Στο Musely μπορείτε να αγοράσετε eco-friendly και φυσικά προϊόντα από οργανικά και ανερχόμενα brands. Ο τρόπος για να βγάλετε χρήματα είναι να γίνετε «Muse» στο site και να δημιουργήσετε το δικό σας «κατάστημα» έτσι ώστε να κερδίζετε 20% ποσοστό από τις πωλήσεις των προϊόντων που προτείνετε. Είναι διαθέσιμη για iOS και Android.

Slidejoy

Έχετε ξεκλειδώσει ποτέ το κινητό σας και έχετε ξεχάσει αμέσως τον λόγο που το ξεκλειδώσατε; Το Slidejoy είναι μία εφαρμογή που σας επιτρέπει να κερδίζετε χρήματα απλά με το να βλέπετε προσφορές ή τα τελευταία νέα. Μόλις ανοίξετε τον λογαριασμό σας, θα λαμβάνετε μία κάρτα με νέα ή με μία διαφήμιση, κάθε φορά που ξεκλειδώνετε το κινητό σας. Σύρετε προς τα πάνω για να δείτε περισσότερα νέα, δεξιά για να πάτε στη home screen, αριστερά για να δείτε περισσότερες πληροφορίες ή κάτω για να δείτε τις ειδοποιήσεις σας. Δεν χρειάζεται να σύρετε προς τα αριστερά για να βγάλετε χρήματα, απλά χρησιμοποιείτε το κινητό σας όπως το χρησιμοποιούσατε. Είναι διαθέσιμη για Android.

Τech & Science
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurostat για προσδόκιμο ζωής: Οι γυναίκες ζουν κατά πεντέμισι χρόνια περισότερο από τους άνδρες

Τech & Science / Eurostat για προσδόκιμο ζωής: Οι γυναίκες ζουν πεντέμισι χρόνια περισότερο από τους άνδρες

Οι περιοχές της Ελλάδας με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής - Σε ποιες περιοχές ζουν οι μακροβιότεροι Ευρωπαίοι και πού στην Ευρώπη καταγράφεται το χαμηλότερο προσδόκιμο
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ομολογώ το foap δεν το ήξερα...τσάμπα παιδευόμουν με το instagram. έχω τραβήξει γύρω στις 10000 φωτογραφίες αυτό το χρόνο υπολογίζω (μαζί με τις σβησμένες)...ε δεν μπορεί, μερικές από αυτές δε θα πουλήσουν;;;