Το νέο iPhone 11 Pro είναι κυρίως γνωστό για τον ευρυγώνιο φακό που διαθέτει, καθώς και για τους τηλεφακούς που δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες για λήψεις με απίστευτο ζουμ. Αυτό, όμως, που παρατηρείται όλο και περισσότερο τις τελευταίες μέρες είναι ότι οι χρήστες των social media χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη κάμερα για NSFW λόγους.

 

Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι χρηστές εμπνέονται ιδιαίτερα από τον ευρυγώνιο φακό και τραβούν τις λεγόμενες cockfish φωτογραφίες, δηλαδή φωτογραφίες που συνειρμικά παραπέμπουν στα ανδρικά γεννητικά όργανα και δημιουργούν τρομερά ενδιαφέροντα οπτικά αποτελέσματα. 

 

Σε αυτήν τη «μόδα» έχουν πρωταγωνιστήσει κατά βάση οι χρήστες του Twitter, χωρίς βέβαια να υπάρχει γυμνό περιεχόμενο, καθώς η πολιτική της πλατφόρμας το απαγορεύει. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του χρήστη @william, ο οποίος αξιοποίησε την κάμερα του νέου iPhone Pro για να απεικονίσει μια ξεφλουδισμένη μπανάνα, η οποία δείχνει πολύ μεγαλύτερη από το πραγματικό της μέγεθος, και συνόδευσε το συγκεκριμένο post με τη φράση «boys, we got em».

 

Το παρακάτω post συγκέντρωσε πολλές απαντήσεις, με αρκετούς ενθουσιασμένους άνδρες να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους για χρήση του iPhone 11 Pro. Μάλιστα, ένας άνδρας είπε ότι ήδη έστειλε 10 τέτοιες φωτογραφίες σε διάφορες γυναίκες λέγοντας ότι είναι «30 εκατοστά» και πως ο ίδιος αποτελεί «επιστημονικό πείραμα». 

 

 

Με πληροφορίες από το Design Taxi