Burger Fest Home Edition: Πώς θα απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα burgers της πόλης στο σπίτι σας

Burger Fest Home Edition: Πώς θα απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα burgers της πόλης στο σπίτι σας Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Μπορεί πολλά να άλλαξαν τη χρονιά που πέρασε, όμως κάποιες αξίες έμειναν σταθερές - όπως το φαγητό. Το delivery έγινε ο «καλύτερός μας φίλος» το 2020 και το σπίτι μας το νέο αγαπημένο μας εστιατόριο. Μέχρι να έρθει η στιγμή, όμως, που θα καθίσουμε γύρω από τα τραπέζια των καλύτερων burger houses της πόλης, ζούμε την εμπειρία του burger σαν στο σπίτι μας.

Άλλωστε, τι μπορεί να κάνει τις πρώτες βδομάδες του 2021 καλύτερες από ένα κουτί με λαχταριστά burgers, αρκετές τηγανητές πατάτες και κρύα μπύρα για συνοδεία; Ενδεχομένως ένα delivery box που περιλαμβάνει αυτά και ακόμα περισσότερα, από εκπλήξεις, δώρα, μέχρι προσφορές και giveaways. Αυτό ακριβώς σκέφτηκε η ομάδα του Burger Fest, του πρώτου και μεγαλύτερου ελληνικού food festival αφιερωμένο στο burger, που συνεχίζεται για πέμπτη χρονιά και φέρνει στο σπίτι μας το φεστιβάλ burger που αγαπήσαμε.

Έτσι, το Burger Fest: Home Edition έρχεται σε εμάς, αφού δεν μπορούμε να πάμε εμείς σε αυτό και μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε μερικά από τα καλύτερα burgers της πόλης, σε συνεργασία με το efood. Φέτος, λοιπόν, αντί να επισκεφθούμε ένα-ένα τα κιόσκια του Burger Fest, ακολουθώντας πιστά τις αγαπημένες μας μυρωδιές, παραγγέλνουμε ένα-ένα τα delivery boxes του pop up εστιατορίου του Burger Fest: Home Edition και αφιερώνουμε τις επόμενες 12 βδομάδες στα burgers, όπως τους αρμόζει.

Σε όλους μας έχει λείψει η εμπειρία του φεστιβάλ - και πόσο μάλλον το να καθίσουμε γύρω από τα τραπέζια του Burger Fest, να ξεχάσουμε ό,τι συμβαίνει γύρω μας επειδή έχουμε αφιερωθεί στο ένα και μοναδικό burger που βρίσκεται μπροστά μας, να ακούσουμε μουσική, να δούμε φίλους και γνωστούς. Μέχρι να ξαναβρεθούμε εκεί, όλοι μαζί, απολαμβάνουμε την Burger Fest εμπειρία στο σπίτι μας, με ασφάλεια, απλώς με ένα κλικ στο efood για delivery ή με ένα τηλέφωνο στην pop-up κουζίνα του Burger Fest για takeaway.

Burger Fest Home Edition: Πώς θα απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα burgers της πόλης στο σπίτι σας Facebook Twitter

Πώς «δουλεύει» το Burger Fest: Home Edition;

Για το Burger Fest Home Edition έχει κατασκευαστεί ένα pop up εστιατόριο στο κέντρο της πόλης, έτσι ώστε τα καλύτερα burgers να έρχονται κατευθείαν στο σπίτι μας, μέσω του efood από τις 28/12/2020. Κάθε εβδομάδα ένα διαφορετικό burger house ή ένας/μία σεφ παρουσιάζει ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού, δίνοντάς μας έτσι την δυνατότητα να απολαύσουμε αγαπημένα παραδοσιακά burgers, να πειραματιστούμε δοκιμάζοντας νέους συνδυασμούς, να απολαύσουμε την μπύρα μας και φυσικά να το ζήσουμε με απόλυτη ασφάλεια, σαν στο σπίτι μας.

Μαζί με τα λαχταριστά burgers και μενού, τα delivery boxes του Burger Fest έρχονται στο σπίτι μας παρέα με εκπλήξεις, giveaways, προσφορές και υπέροχα δώρα, έτσι ώστε να ζήσουμε σωστά την εμπειρία του σπιτικού φεστιβάλ, από τις 28/12/2020 μέχρι και τις 21/3/2021.

Burger Fest Home Edition: Πώς θα απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα burgers της πόλης στο σπίτι σας Facebook Twitter

Την πρώτη βδομάδα του Burger Fest: Home Edition είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το μοναδικό, επετειακό και γιορτινό μενού της Γωγώς Δελογιάννη και της ΣΤΟΑΣ ΦΙΞ, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Burger Fest. Μάλιστα, τα γνωστά σε όλους πλέον κεφτεδάκια της Γωγώς Δελογιάννη μεταμορφώθηκαν σε burgers και μας χάρισαν μία πολύ ξεχωριστή γευστική εμπειρία, ανάμεσα σε signature burgers και ιδιαίτερες γεύσεις.

Όσο για τη βδομάδα που μόλις ξεκίνησε, σειρά έχει το ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ, το οποίο φέρνει στο σπίτι μας τις μοναδικές γεύσεις που του χάρισαν τον τίτλο «Ο Ναός του Μπιφτεκόψωμου» αλλά και το χρυσό βραβείο «Best in Burger» στα Estia Awards για 2 συνεχόμενες χρονιές. Για 6 ολόκληρες μέρες και για πρώτη φορά στο κέντρο της Αθήνας, θα μπορέσουμε να γευτούμε τον
πασίγνωστο Γενναίο, το Μπαρ Μπεε Κιου αλλά και νέες συνταγές που δημιούργησε το Μπαρ Μπεε Κιου ειδικά και αποκλειστικά για το Burger Fest: Home Edition.

Την τρίτη βδομάδα του Burger Fest: Home Edition, την καταλαμβάνει ο σεφ Στέφανος Στεφανίδης, ο δημιουργός του Kahuna Burgers, με το νέο του project 65 Napkins και ένα μενού που έχει συνθέσει ειδικά για την pop-up κουζίνα μας του Burger Fest, με έμπνευση από το πασίγνωστο signature burger του. Και πάλι, θα έχουμε την ευκαιρία για 6 μέρες, να γευτούμε το limited edition menu από τον αγαπημένο σεφ, που, μάλιστα, είχε βγει νικητής ως το καλύτερο Burger House του Burger Fest 2018 - Θεσσαλονίκη, ενώ βραβείο έχει αποσπάσει και το signature burger του "65 Napkins" ως το καλύτερο burger του BF2018 - Θεσσαλονίκη.

Μείνετε συντονισμένοι στο @burgerfest_gr ή στο https://www.facebook.com/burgerfestgr για το πλήρες πρόγραμμα.

Πώς παραγγέλνει κανείς από το Burger Fest: Home Edition;

Μέσω του efood.gr, πατώντας εδώ, το οποίο θα σας τα φέρει στην πόρτα σας (εφόσον διαμένετε  στις παρακάτω περιοχές). Για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση ή λόγω μη διαμονής στην εμβέλεια του Burger Fest kitchen, μπορείτε να κάνετε τηλεφωνική παραγγελία στο 210 6436027 και να τα παραλάβετε από το κατάστημα, στην Βαλτινών 51, Γκύζη.

 

Ποιες περιοχές εξυπηρετούνται;

-Γκύζη
-Αθήνα, Κέντρο
-Εξάρχεια, Λυκαβηττός ,Κολωνάκι
-Πλ. Βάθη
-Κυψέλη
-Κεραμεικός
-Αττική
-Ζάππειο

-Αγ. Νικόλαος, Κάτω Παγκράτι, Χίλτον
-Πλ. Μαβίλη, Αμπελόκηποι
-Νέα Φιλοθέη

Κάθε πότε αλλάζει το μενού του Burger Fest: Home Edition;

Κάθε εβδομάδα, ένα νέο Burger House ή σεφ καταλαμβάνει την κουζίνα του Burger Fest και δημιουργεί ένα μοναδικό μενού για το Burger Fest: Home Edition.


Ποιο είναι το πρόγραμμα;


1η Εβδομάδα 28-3/1 = Στοά Φιξ / by Γωγώ Δελογιάννη

2η Εβδομάδα 5-10/1 = Μπαρ Μπεε Κιου

3η Εβδομάδα 12-17/1= 65 Napkins / by Στέφανος Στεφανίδης

4η Εβδομάδα 19-24/1= Munchy's burgers

5η Εβδομάδα 26-31/1= Soho Burgers / by Δημήτρης Σκαρμούτσος


Ποιες ώρες/μέρες είναι ανοιχτή η κουζίνα του Burger Fest;
Το κατάστημα λειτουργεί κάθε Τρίτη μέχρι και Κυριακή από τις 12:00 μέχρι τις 00:00.

Για να μαθαίνετε όλα τα νέα του Burger Fest Home Edition ακολουθήστε τον λογαριασμό του Burger Fest σε Instagram και Facebook.

 

#sanstospitisas

#burgerfest

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα καλύτερα σοκολατένια αυγά από τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γεύση / Τα καλύτερα σοκολατένια αυγά από τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Το καθιερωμένο πασχαλινό αφιέρωμα της LiFO επιστρέφει. Οι κορυφαίοι ζαχαροπλάστες της Αθήνας φτιάχνουν αυγά που ντρεπόμαστε να σπάσουμε, αν και ο ένας από αυτούς σκέφτηκε ήδη να το προσφέρει σπασμένο.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Από πότε τρεντάρει το ελληνικό κρασί στο Λονδίνο;

Γεύση / Από πότε τρεντάρει το ελληνικό κρασί στο Λονδίνο;

Εστιατόρια στη Βρετανία εμπλουτίζουν τις λίστες τους με ελληνικές ποικιλίες, κάβες και σούπερ μάρκετ τα βάζουν στα ράφια τους. Γι’ αυτό πριν από μερικές μέρες 44 οινοποιεία που έπιασαν αυτή την τάση άνοιξαν και παρουσίασαν τα κρασιά τους στο Λονδίνο - και όλο αυτό είχε επιτυχία.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
«Θα ενοχληθούν κάποιοι τουρίστες που θα αρμέγω, πού να πάμε όμως κι εμείς;»

Γεύση / «Θα ενοχληθούν κάποιοι τουρίστες που θα αρμέγω, πού να πάμε όμως κι εμείς;»

Η Κατερίνα Μόσχου αποφάσισε πριν από μερικά χρόνια να μετακομίσει από την Αθήνα στην Πάρο για να φτιάξει ένα τυροκομείο και μια φάρμα, και αυτήν τη στιγμή βλέπει τις Κυκλάδες να χτίζονται με ρυθμό που απειλεί τη γεωργία και την κτηνοτροφία.
M. HULOT
Αυτή την Κυριακή του Πάσχα που θα στήσει ο Άνταμ Κοντοβάς δεν την έχουμε ξαναζήσει

Γεύση / Αυτή την Κυριακή του Πάσχα που θα στήσει ο Άνταμ Κοντοβάς δεν την έχουμε ξαναζήσει

Σε ανοιχτές φωτιές και σε υπαίθριες κουζίνες στην παραλία του W Costa Navarino ο σεφ θα ετοιμάσει ένα εναλλακτικό και fusion πασχαλινό τραπέζι, σερβίροντας ένα μενού μοναδικό, του στυλ του, πέρα από τα συνηθισμένα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Η Madame Ginger προτείνει Πασχαλινό μενού χωρίς κρέας – Και με ποια κρασιά θα το συνοδεύσετε

Το κρασί με απλά λόγια / Η Madame Ginger προτείνει ένα πασχαλινό μενού χωρίς κρέας και μερικά ταιριαστά κρασιά

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης συζητούν με την food blogger Μαριλού Παντάκη για τη σχέση της με το κρασί και για όλες εκείνες τις συνταγές της που προτείνει για ένα πεντανόστιμο πασχαλινό τραπέζι δίχως κρέας – εννοείται ότι υπάρχουν προτάσεις σε κρασιά προκειμένου να τις συνοδεύσετε.
THE LIFO TEAM
Με τα δάχτυλα και στη μέση

Γεύση / Πιάτα που μπαίνουν στη μέση και τρώγονται με τα χέρια

Ο σεφ Κώστας Παλυβός μοιράζεται τις συνταγές του για τις κροκέτες μουσακά, το πιτόγυρο παστιτσάδα και άλλα πιάτα του που είναι για να μοιράζονται, που μας δίνουν τη χαρά του να τσιμπολογάμε με τα χέρια μέσα από το πιάτο, και ας λαδωθούμε λίγο.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Στο Αφαία στο Θησείο

Γεύση / Για μπίρα, κρασί χύμα και μακαρόνια με κιμά στο Αφαία στο Θησείο

Αν αναρωτιέστε «πού βγαίνει η μισή Αθήνα τώρα;», αυτοί που ψάχνουν ό,τι νέο ανοίγει και το επισκέπτονται πρώτοι, τότε να ξέρετε πως πάνε σε ένα μοντέρνο καφενείο, σε ένα χαλαρό μαγαζί που τα κάνει όλα προσεγμένα και από τα τραπέζια του βλέπουμε τα τρένα να περνούν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Τα αντισυμβατικά μαθήματα μαγειρικής που παραδίδονται τώρα στην Αθήνα

Γεύση / Μαθήματα «αυθόρμητης μαγειρικής» στην Αθήνα

Κάποιοι πάνε στο μάθημα με ένα υλικό που έχουν σπίτι τους και δεν ξέρουν πώς να το αξιοποιήσουν, άλλοι γεμίζουν με γυάλινα βαζάκια τους πάγκους της κουζίνας τους ενώ μαθαίνουν πώς να βάλουν τις ζυμωμένες τροφές στην καθημερινή τους διατροφή. Αυτήν τη στιγμή στην πόλη παραδίδονται αυθόρμητα μαθήματα μαγειρικής, που ενισχύουν τη φαντασία και δεν υπακούν σε συνταγές και γραμμάρια.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
«Σε όλα τα σπίτια μού ζητούσαν να φτιάχνω μόνο τα φαγητά που ήξερα»: Μια Ανδριώτισσα μαγείρισσα αφηγείται

Nothing Days / «Σε όλα τα σπίτια μού ζητούσαν να φτιάχνω μόνο τα φαγητά που ήξερα»: Μια Ανδριώτισσα μαγείρισσα αφηγείται

Η Χαρίκλεια Δανιόλου μαγειρεύει από μικρό παιδί. Μαγείρεψε στη θρυλική ταβέρνα του Περτέση στις Στραπουριές και σε σπίτια πλουσίων, ενώ σήμερα μαγειρεύει στην ταβέρνα της, τα Σκαλάκια, στη Χώρα της Άνδρου. Το ανδριώτικο φαγητό ήταν η αφορμή για να μας αφηγηθεί όλη της τη ζωή.
M. HULOT
Koutsou & Co: Ένα μαγειρείο όπου θα τρώμε τα «κλεμμένα» και τα «βρώμικα»

Γεύση / Ένα νέο μαγειρείο σε μια στοά στο Σύνταγμα θα σερβίρει τα «κλεμμένα» και τα «βρόμικα»

Η Αργυρώ Κουτσού το έχει βάλει σκοπό να μας σερβίρει κομμάτια από τα ψάρια και τα κρέατα που δεν φτιάχνονται συνήθως στα μαγειρεία, συνταγές του Ιονίου και πολίτικα φαγητά, ενώ θα τηγανίζει και τέλεια κεφτεδάκια με πατάτες στο Koutsou & Co.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Πεθαίνετε για κρητική στάκα; Μπορείτε να τη φτιάξετε σπίτι σας

Γεύση / Πεθαίνετε για κρητική στάκα; Μπορείτε να τη φτιάξετε σπίτι σας

Λένε ότι η υπομονή είναι αρετή και η αλήθεια είναι πως η στάκα τη χρειάζεται. Ο Κρητικός σεφ Μιχάλης Χάσικος αποκαλύπτει τα μυστικά για να πετύχουμε τη δυναμωτική τροφή των βοσκών και να την απολαύσουμε πάνω σε ζυμωτό ψωμί, με αυγά μάτια και τηγανητές πατάτες, για να απογειώσουμε με αυτή ψητά λαχανικά, χόρτα και ζυμαρικά.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ