Πώς θα κλείσετε και πάλι τραπέζι στα αγαπημένα σας εστιατόρια

Πώς θα κλείσετε και πάλι τραπέζι στα αγαπημένα σας εστιατόρια Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Ανάμεσα σε όσα μας έλειψαν τον τελευταίο καιρό, το να επισκεφτούμε τα αγαπημένα μας εστιατόρια βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Άλλωστε, σε ποιον δεν έχει λείψει να συναντηθεί με τους φίλους του, να δοκιμάσει νέες γεύσεις και να διασκεδάσει ξανά, μετά από αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύσαμε;

H πραγματικότητα στην οποία μπαίνουμε είναι αρκετά διαφορετική απ' ότι είχαμε συνηθίσει. Πολλά αλλάζουν, μαζί και η εστίαση - τόσο για τους επαγγελματίες, όσο και για τους πελάτες. Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, πως δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε νέους τρόπους να προσαρμοστούμε σε αυτή τη νέα πραγματικότητα, χωρίς να στερηθούμε αυτά που μας προσφέρουν χαρά και απόλαυση, όσο πλησιάζουμε στη στιγμή που θα βγούμε και πάλι για φαγητό με όσους έχουμε να δούμε καιρό.

Πώς θα κλείσετε και πάλι τραπέζι στα αγαπημένα σας εστιατόρια Facebook Twitter

Καθώς η τεχνολογία αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας, είναι μία ιδανική στιγμή να τη χρησιμοποιήσουμε έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε όλες τις λύσεις που έχει να μας προσφέρει. Σε ό,τι αφορά την εστίαση, το e-table αποτελεί όχι μόνο τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα κρατήσεων στην Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και την ιδανική λύση στις νέες συνθήκες της μετά Covid-19 εποχής.

Μέσω του e-table, μπορεί ο κάθε χρήστης να κλείσει τραπέζι εύκολα και γρήγορα, επιλέγοντας ανάμεσα από χιλιάδες εστιατόρια και είδη κουζίνας, ενώ ταυτόχρονα, ο κάθε επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα να οργανώσει τις κρατήσεις του σε κάθε τραπέζι με χρονικό περιθώριο - κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά χρήσιμο αυτή την περίοδο που θα ισχύσουν κάποιοι περιορισμοί σχετικά με τον αριθμό ατόμων στα τραπέζια των εστιατορίων. Επιπλέον, οι επαγγελματίες μπορούν να λάβουν την επιθυμητή προβολή της επιχείρησής τους, 365 μέρες το χρόνο και σε πάνω από 500 χιλιάδες χρήστες του e-table, με αποτέλεσμα να έχουν κρατήσεις όλο το 24ωρο.

Πώς θα κλείσετε και πάλι τραπέζι στα αγαπημένα σας εστιατόρια Facebook Twitter

Παράλληλα, το πρόγραμμα «Ασφαλώς ΑΝΟΙΧΤΑ» έρχεται για να συμβάλλει στην ασφαλή επανέναρξη της λειτουργίας των επιχειρήσεων εστίασης, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας, προσφέροντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία υγιεινής. Το πρόγραμμα αποτελεί μία συνεργασία του e-table με την ελληνική εταιρεία AG ADVENT, η οποία είναι στελεχωμένη με έμπειρους επιστήμονες, εξειδικευμένους στην οργάνωση σχεδίων πρόληψης μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών στην εστίαση.

Μέσα από το «Ασφαλώς ΑΝΟΙΧΤΑ», λοιπόν, τα εστιατόρια του e-table λαμβάνουν δωρεάν ειδικό οδηγό ασφαλούς λειτουργίας, διαδικτυακά webinars από εξειδικευμένους τεχνικούς για τα στελέχη και το προσωπικό των εστιατορίων, αλλά και εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες ανά εστιατόριο σε προνομιακή τιμή.

Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα το κάθε εστιατόριο να γίνεται πολύ πιο εύκολα και άμεσα προσιτό σε όλους τους χρήστες του e-table, ενώ εγγυάται την ασφάλεια και την υγιεινή, αφού η AG ADVENT έχει εξασφαλίσει την άριστη προετοιμασία του χώρου. Αυτό αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό εργαλείο, έτσι ώστε επαγγελματίες και πελάτες να νιώθουν απόλυτα ασφαλείς ανά πάσα στιγμή και να μπορέσει το κάθε εστιατόριο να ανακάμψει σιγά-σιγά.

Πώς θα κλείσετε και πάλι τραπέζι στα αγαπημένα σας εστιατόρια Facebook Twitter

Τέλος, οι χρήστες του e-table μπορούν να βγουν και πάλι για φαγητό με τους αγαπημένους τους, στα εστιατόρια που τους έλειψαν όλον αυτό τον καιρό, κλείνοντας απλά τραπέζι μέσα από το e-table.gr ή το app. Με αυτό τον τρόπο, δε θα χρειαστεί να περιμένουν στην ουρά για να καθίσουν στο τραπέζι τους, γεγονός το οποίο εξασφαλίζει όχι μόνο την άνεση, αλλά και την ασφάλεια, αφού μπορεί να αποφευχθεί ο συνωστισμός εντός και εκτός του εστιατορίου.

Οι μέρες που θα απολαύσουμε και πάλι τα αγαπημένα μας πιάτα, θα εξερευνήσουμε διαφορετικές κουζίνες και θα κάτσουμε ξανά γύρω από το τραπέζι εκείνου του εστιατορίου που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, πλησιάζουν. Οφείλουμε, ωστόσο, να παραμείνουμε ασφαλείς για εμάς και τους γύρω μας - γι' αυτό κλείνουμε τραπέζι, αποφεύγουμε τον συνωστισμό και βοηθάμε ο ένας τον άλλον να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Άθος δεν παίζουν με την φωτιά. Ξέρουν

Γεύση / Στο Άθος δεν παίζουν με την φωτιά. Ξέρουν

Σε ένα αδιέξοδο δρομάκι στον Κολωνό βρίσκεται ένα εστιατόριο στημένο γύρω από τη φωτιά και τη μνήμη. Προσφέρει ένα μενού δεκαοκτώ πιάτων, πολύπλοκο, αλλά αυθεντικό. Δοκιμάστε το αρνί μαγειρεμένο σε νταβά, και θα καταλάβετε.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Τo γαλακτομπούρεκo της καρδιάς μου

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί / Τo γαλακτομπούρεκo της καρδιάς μου

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως όταν τα γλυκά φτιάχνονται με αγάπη, δεν χαλάνε ποτέ, όπως το γαλακτομπούρεκο της γιαγιάς του, που γι' αυτόν είναι το καλύτερο. Ωστόσο, δεν σταματά να δοκιμάζει καινούργια - ποτέ δεν ξέρεις!
ΡΕΜΙ
4 νέοι φούρνοι και το top pastry που φτιάχνουν

Γεύση / Πόσους νέους φούρνους αντέχουμε; Σίγουρα και αυτούς τους 4

Χειροποίητα γλυκά και ψωμιά, και παραγωγή σε μικρή κλίμακα: οι φούρνοι νέας γενιάς επαναφέρουν την αυθεντικότητα και αναβαθμίζουν τη ζύμη σε μια καθημερινή αλλά πολύτιμη εμπειρία. Πήγαμε, δοκιμάσαμε και διαλέξαμε το αγαπημένο μας από τον κάθε ένα.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Δώδεκα Πιάτα: Νέα αθηναϊκή κουζίνα με υπογραφή

Γεύση / Δώδεκα Πιάτα: Τρώγοντας λαχανοντολμάδες και κεμπάπ σε λευκά τραπεζομάντιλα

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Παύλος Κυριάκης, μετά το Κουκάκι, άνοιξε εστιατόριο στο κέντρο της πόλης, κρατώντας το όνομα και τον μικρό κατάλογο με κλασικά πιάτα, σαν αυτά που θα 'θελε να βλέπει κι ο ίδιος σε ένα μενού.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Είναι η Αίτνα η πιο «καυτή» περιοχή στον κόσμο του κρασιού τώρα;

Το κρασί με απλά λόγια / Είναι η Αίτνα η πιο «καυτή» περιοχή στον κόσμο του κρασιού τώρα;

Ο Παναγιώτης Ορφανίδης και η Υρώ Κολιακουδάκη «ταξιδεύουν» στη Σικελία και ανακαλύπτουν τα κρασιά της λάβας και του πάγου μέσα από τις ιστορίες και τα μυστικά τριών σπουδαίων παραγωγών: του Giuseppe Russo, του Angelo di Garcia (Tornatore) και του Federico Graziani.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Το αρμενοβίλ της Θεσσαλονίκης είναι σοκ!

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / Το αρμενοβίλ της Θεσσαλονίκης είναι σοκ!

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει ότι τα τρίγωνα Πανοράματος είναι καλά μόνο για να βγάζεις φωτογραφίες. Σε κάθε περίπτωση, προτιμάει να δοκιμάζει φαγητά παρά να βλέπει ταινίες – εξαίρεση έκανε μόνο για την καινούργια ταινία της Ιζαμπέλ Ιπέρ.
ΡΕΜΙ
Pfalz: Η νέα δύναμη του Riesling και του Pinot Noir, που «ταράζει» την Ευρώπη

Το κρασί με απλά λόγια / Εξαιρετικά Riesling. Δυνατά Pinot Noir. Πώς το Pfalz έκανε τη Γερμανία σοβαρό παίκτη στο κρασί

Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Το κρασί με απλά λόγια» η Υρώ Κολιακουδάκη DipWSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μας ταξιδεύουν στο Pfalz, τη μεγαλύτερη οινοπαραγωγική περιοχή Riesling στον κόσμο, μέσα από τις φωνές τεσσάρων κορυφαίων προσωπικοτήτων του γερμανικού κρασιού: της Caro Maurer MW, του Frank John, του Dominik Sona και του Nicola Libeli.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Όχι άλλη σφυρίδα!

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / Όχι άλλη σφυρίδα στο Προεδρικό Μέγαρο!

Ο κύριος Ρεμί βαρέθηκε τα αποδομημένα, παράτολμα και ανέμπνευστα πιάτα - κάνε μια σωστή «ιεροσυλία», αλλιώς μείνε στα απλά. Στην τελική, προτιμά μια βραδιά στην παραλιακή, με πίτσα, μπίρα και Χούλιο Ιγκλέσιας.
ΡΕΜΙ
«Τριλέτσε, κουλάτς, μπομπόνες»: Η Αναστασία έκανε τα αλβανικά γλυκά viral

Γεύση / «Τριλέτσε, κουλάτς, μπομπόνες»: Η Αναστασία έκανε τα αλβανικά γλυκά viral

Τα βίντεό της κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο TikTok και μας δείχνουν τι χάναμε τόσο καιρό που αγνοούσαμε κλασικά γλυκά της γειτονικής μας χώρας. Η ίδια, βέβαια, πιστεύει ότι τα φτιάχνει καλύτερα.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
«Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

Ο Κύριος Ρεμί στοχάζεται πάνω στα όρια της κριτικής εστιατορίων, μαγειρεύει τέσσερις παστιτσάδες μέσα στην εβδομάδα και δεν έχει κάτι προσωπικό με το σπανακόρυζο. Απλώς δεν είναι μακαρονάδα!
ΡΕΜΙ