Αναλογικές εικόνες, ψηφιακές τεχνικές και κολάζ από απρόσωπα σώματα, ηδονιστικές στιγμές και κραιπάλες σε φυσικά ή αστικά τοπία συνθέτουν τις εικόνες του φωτογράφου Jean-Vincent Simonet στην τελευταία του σειρά Wouldst thou like to live deliciously?

 

Το οπτικό ημερολόγιο της περιπετειώδους ζωής του φωτογράφου ξεχειλίζει από την υπερβολή και τον εύκολο υπερσυναισθηματισμό της νεότητας. Εικόνες διαφόρων μεγεθών συσσωρεύονται η μία πάνω στην άλλη, τα πρόσωπα απουσιάζουν, τα μεμονωμένα περιστατικά χάνονται και τα συναισθήματα πνίγονται σε αυτή την αισθητική της υπερβολής που δημιουργείται από τον θόρυβο των ακραίων πάρτι και της κραιπάλης.

 

Εικόνες διαφόρων μεγεθών συσσωρεύονται η μία πάνω στην άλλη, τα πρόσωπα απουσιάζουν, τα μεμονωμένα περιστατικά χάνονται και τα συναισθήματα πνίγονται σε αυτή την αισθητική της υπερβολής που δημιουργείται από τον θόρυβο των ακραίων πάρτι και της κραιπάλης.

 

Ο Jean-Vincent Simonet (1991) αποφοίτησε από το École Cantonale d'Art de Lausanne (ECAL) το 2014. Έχει έδρα το Παρίσι και τη Ζυρίχη, όπου ασχολείται επαγγελματικά με την φωτογραφία και με τις προσωπικές του αναζητήσεις. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τη δουλειά του στην ιστοσελίδα του και να τον ακολουθήσετε στο Instagram.

 

©Jean-Vincent Simonet
©Jean-Vincent Simonet

 

©Jean-Vincent Simonet
©Jean-Vincent Simonet

 

©Jean-Vincent Simonet
©Jean-Vincent Simonet