Η Teleperformance Greece αποτελεί ένα πρότυπο diversity κουλτούρας

Η Teleperformance Greece αποτελεί ένα πρότυπο diversity κουλτούρας Facebook Twitter
Η Teleperformance Greece έχει υπερήφανα υπογράψει τη Χάρτα της Διαφορετικότητας, επικυρώνοντας τον σεβασμό της στα ανθρώπινα δικαιώματα και στη μοναδικότητα κάθε ατόμου.
0

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ κεντρικό πυλώνα της φιλοσοφίας της Teleperformance Greece και βασική κινητήρια δύναμη, προσφέροντας ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με έντονα ανθρωποκεντρική κουλτούρα, επενδύοντας έμπρακτα τόσο στη διαφορετικότητα όσο και στη συμπερίληψη και στην ισότητα.

Σήμερα η Teleperformance Greece έχει φέρει κοντά πάνω από 11.000 επαγγελματίες 109 διαφορετικών εθνικοτήτων, οι οποίοι μιλούν πάνω από σαράντα διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους και εξυπηρετούν περισσότερες από 140 αγορές σε εννιά διαφορετικά hubs σε όλη την Ελλάδα. Οι εργαζόμενοι συνθέτουν μια δυνατή ποικιλόμορφη ομάδα με μοναδικά χαρακτηριστικά και εμπειρίες. Η Teleperformance Greece αγκαλιάζει τη μοναδικότητα των ανθρώπων της, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, σεξουαλικού προσανατολισμού, αναπηρίας, εθνικότητας, θρησκείας ή άλλων ιδεολογιών.

Μία από τις κορυφαίες στρατηγικές προτεραιότητες της εταιρείας είναι η προώθηση και η επίτευξη της ισότητας των φύλων, γι’ αυτό και έχει λανσάρει το TP Women, μια παγκόσμια πρωτοβουλία που στοχεύει στην ενδυνάμωση των γυναικών. Επιπλέον, ακολουθεί μια στρατηγική διαφοροποίησης στις προσλήψεις με σαράντα εξειδικευμένους επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού που έρχονται πιο κοντά στην κουλτούρα των υποψηφίων και επικοινωνούν μαζί τους στη μητρική τους γλώσσα.

Η Teleperformance σέβεται τη διαφορετικότητα των θρησκειών των εργαζομένων της και διαθέτει ξεχωριστούς χώρους προσευχής, ενώ παράλληλα οργανώνει συχνά cultural events και συγχρόνως, μέσα από πολλές δράσεις, εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες, τους δίνει την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν, να ανταλλάξουν πολιτιστικά χαρακτηριστικά και να χτίσουν σημαντικές σχέσεις μεταξύ τους.

Από το 2020 η Teleperformance Greece έχει προχωρήσει στην εφαρμογή ενός πλάνου Impact Sourcing σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς, οργανισμούς και ΜΚΟ, προσελκύοντας υποψηφίους από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και προσφέροντάς τους την ευκαιρία να (επαν)ενταχθούν στην αγορά εργασίας. Ο αριθμός των ωφελούμενων, μεταξύ των οποίων ανάπηροι, άστεγοι, μακροχρόνια άνεργοι και πρόσφυγες, έχει ξεπεράσει τους 1.054 και αυξάνεται διαρκώς. 

718
To νέο τεύχος της LiFO δωρεάν στην πόρτα σας με ένα κλικ.

Η Teleperformance σέβεται τη διαφορετικότητα των θρησκειών των εργαζομένων της και διαθέτει ξεχωριστούς χώρους προσευχής, ενώ παράλληλα οργανώνει συχνά cultural events και συγχρόνως, μέσα από πολλές δράσεις, εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες, τους δίνει την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν, να ανταλλάξουν πολιτιστικά χαρακτηριστικά και να χτίσουν σημαντικές σχέσεις μεταξύ τους. Προσφέρει, επίσης, δωρεάν μαθήματα ελληνικών που διεξάγονται διαδικτυακά εν μέσω πανδημίας, ώστε να μπορέσουν να ενταχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ελληνική κοινωνία. 

Με το ξέσπασμα της πανδημίας και την επέκταση της τηλεργασίας η Teleperformance Greece μετέφερε σε virtual interface όλες τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις της. Εφαρμόζοντας το work from home άμεσα για το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών και των εργαζομένων της εταιρείας, η ΤPGR κατάφερε να ενσωματώσει στο ανθρώπινο δυναμικό της ανθρώπους ευάλωτων ομάδων.

Η Teleperformance Greece έχει υπερήφανα υπογράψει τη Χάρτα της Διαφορετικότητας, επικυρώνοντας τον σεβασμό της στα ανθρώπινα δικαιώματα και στη μοναδικότητα κάθε ατόμου. Δέσμευσή της είναι να συνεχίσει να προσφέρει ίσες ευκαιρίες και ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από διακρίσεις και στερεότυπα που στηρίζει την ποικιλομορφία και την ένταξη. Στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων της, οι οποίοι αποτελούν τον πιο πολύτιμο παράγοντα της επιτυχίας της, αναγνωρίζοντας εμπράκτως τη συμβολή και τις καθημερινές προσπάθειες όλων.

Για την Teleperformance Greece κάθε αλληλεπίδραση είναι σημαντική και είναι ο μόνος δρόμος για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ποικιλομορφία, την ισότητα και την ενσωμάτωση.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην έντυπη LiFO.

To νέο τεύχος της LiFO δωρεάν στην πόρτα σας με ένα κλικ.

Ιδέες
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν υπάρχει ελεύθερη βούληση, τελεία και παύλα», σύμφωνα με επιφανή Αμερικανό νευροεπιστήμονα

Ιδέες / «Δεν υπάρχει ελεύθερη βούληση, τελεία και παύλα», σύμφωνα με επιφανή Αμερικανό νευροεπιστήμονα

Ο Robert Sapolsky, καθηγητής Νευρολογίας και Νευροχειρουργικής στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι σχεδόν όλη η ανθρώπινη συμπεριφορά είναι πέρα από τον συνειδητό μας έλεγχο.
THE LIFO TEAM
Μικαέλ Φεσέλ: «Η αμφισβήτηση του κατεστημένου είναι αδιαχώριστη από μια νέα οικονομία των σωμάτων και των ηδονών»

Βιβλίο / Μικαέλ Φεσέλ: «Η αμφισβήτηση του κατεστημένου είναι αδιαχώριστη από μια νέα οικονομία σωμάτων και ηδονών»

Μπορούμε, άραγε, ζώντας σε έναν άδικο κόσμο, να απολαμβάνουμε απενοχοποιημένα και δίχως να συναινούμε έστω αθέλητα στην ανισότητα και στην εκμετάλλευση; Είναι η ηδονοθηρία καθαρά ατομική, και ατομικιστική, υπόθεση ή μπορεί να ενταχθεί οργανικά στις πολιτικές της επιθυμίας και των σωμάτων; Πόσο επίκαιρα είναι σήμερα συνθήματα όπως το «επανάσταση για την καύλα της»; Ιδού πώς το φιλοσοφεί το θέμα ο συγγραφέας του βιβλίου «Κόκκινα Φανάρια – Η ηδονή και η αριστερά» (εκδ. Πόλις).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Νικόλας Φουρτζής: «Η ποικιλομορφία είναι μια ευκαιρία»

The Upfront Initiative / Νικόλας Φουρτζής: «Η ποικιλομορφία είναι μια ευκαιρία»

Ο Corporate Marketing, Communications & CSR Manager της Teleperformance Greece, μιας από τις πιο πολυπολιτισμικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, μιλά στη LiFO για τις πολιτικές που προωθούν την συμπερίληψη και την ορατότητα.
ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Αθηνά Σταύρου: Γυναίκες και άνδρες έχουμε πολλά να κερδίσουμε από τις ισορροπημένες σχέσεις που στοχεύουν στην ενδυνάμωση και τη συνεργασία

Tha Upfront Initiative / Αθηνά Σταύρου: Γυναίκες και άνδρες έχουμε πολλά να κερδίσουμε από ισορροπημένες σχέσεις που στοχεύουν στην ενδυνάμωση και τη συνεργασία

H HR Lead της MSD για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα μιλάει στη LIFO για το όραμα της φαρμακευτικής εταιρείας που φέρνει πραγματική επανάσταση στον εργασιακό τομέα και στο πώς εξασφαλίζουμε ιδανικές εργασιακές συνθήκες στο ελληνικό έδαφος, δύο χρόνια μετά την πανδημία
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ